Νέες, super πολυτελείς BMW Σειρά 7 Solitaire Edition και Master Class Edition

Δύο νέες, πιο χλιδάτες εκδόσεις της BMW Σειρά 7, παρουσίασε το τμήμα BMW Individual της βαυαρικής εταιρείας.
Θέλοντας να δείξει τις δυνατότητες του τμήματος BMW Individual, η γερμανική μάρκα παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις της κορυφαίας Σειρά 7, οι οποίες προσφέρουν κορυφαία επίπεδα πολυτέλειας, ενώ θα παραχθούν σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό.

Η BMW 750Li Solitaire διακρίνεται κυρίως στο πεδίο της
κορυφαίας πολυτέλειας που προσφέρει στο εσωτερικό της.
Οι δύο νέες εκδόσεις ονομάζονται «Solitaire» και «Master Class», έχοντας βασιστεί πάνω στην BMW 750Li xDrive (V8 TwinPower Turbo κινητήρας με 450 ίππους). Η πρώτη θα κατασκευαστεί σε μόνο 6 μονάδες, ενώ η δεύτερη, θα είναι μια και μοναδική.

Αρχικά, η BMW 750Li Solitaire ξεχωρίζει με τα δύο αποκλειστικά της χρώματα, σε μεταλλικό μαύρο-χρυσό ή μεταλλικό λευκό. Και τα δύο χρώματα έχουν φινιριστεί με ένα νέο υλικό που τους χαρίζει μια έξτρα λάμψη. Στο εξωτερικό, έχουμε επίσης έξτρα χρώμιο στις πίσω κολώνες, όπου αναγράφεται το όνομα «Solitaire».
Μπαίνοντας στο σαλόνι, ξεχωρίζουν τα πανάκριβα δέρματα
που ντύνουν κάθε σπιθαμή του εσωτερικού της 750Li Solitaire.

Στο εσωτερικό, τόσο η 750Li Solitaire όσο και η Master Class, έχουν επενδυθεί με ακριβό και άκρως πολυτελές δέρμα Merino, με τμήματα από αλκαντάρα και αποκλειστική καφέ απόχρωση. Με ειδικό δέρμα προβάτου φτιάχνονται και τα πατάκια, ενώ η BMW Individual τονίζει ότι κάθε σπιθαμή του εσωτερικού, ακόμη και το πορτ-μπαγκάζ, επενδύεται με πανάκριβο δέρμα ή αλκαντάρα.

Πάνω στο ταμπλό ξεχωρίζουν τα πραγματικά διαμάντια,
που δίνουν μια έξτρα λάμψη χλιδής και πολυτέλειας.
Ανάλογα με την έκδοση, αναγράφονται οι λέξεις «Solitaire» ή «Master Class» πάνω στην κονσόλα αλλά και στα πλαϊνά σκαλοπάτια, ενώ στο πίσω τμήμα έχουν τοποθετηθεί ειδικά μαξιλάρια από αλκαντάρα, που αναγράφουν επίσης την ονομασία της κάθε έκδοσης.

Η πολυτέλεια ενισχύεται και με την προσθήκη ενός μπαρ στο πίσω μέρος, με ψυγείο ανάμεσα στα καθίσματα και ειδικά ποτήρια από ακριβό κρύσταλλο. Σημειώστε ότι υπάρχουν επίσης και ειδικά λογότυπα φτιαγμένα από διαμάντια, στο ταμπλό και το εσωτερικό των θυρών.

Οι τυχεροί που θα γίνουν κάτοχοι των νέων BMW 750Li xDrive Solitaire και Master Class, θα πάρουν μαζί με τα αυτοκίνητά τους και μια ειδική κλειδοθήκη για να φυλάνε το κλειδί. Η κλειδοθήκη αυτή μπορεί να παραγγελθεί με διαμάντια, αλλά και επένδυση από αλκαντάρα, απογειώνοντας περαιτέρω τον πολυτελή χαρακτήρα των δύο μοντέλων.
TAG