Προς πώληση μια super συλλεκτική McLaren F1!

Με μόλις 4.500 χλμ., η McLaren Special Operations πουλά τη μοναδική αυτή McLaren F1 του 1998.
Το τμήμα Special Operations της McLaren (MSO) προσφέρει προς πώληση ένα από τα πιο σπάνια και θρυλικά αυτοκίνητα όλων των εποχών, μια μοναδική McLaren F1 του 1998 με λιγότερα από 4.500 χιλιόμετρα στο κοντέρ της.

Η προς πώληση McLaren F1 έχει αριθμό σασί Νο.069 και
είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα με μαύρους τροχούς.
Η McLaren F1 της MSO με αριθμό παραγωγής No.069, είναι μια από τις μόλις 106 McLaren F1 που κατασκευάστηκαν, οι 64 εκ των οποίων είχαν άδεια για χρήση και σε δρόμο.

Όπως προαναφέραμε, το εν λόγω αυτοκίνητο έχει διανύσει λιγότερα από 4.500 χιλιόμετρα από το 1998 μέχρι σήμερα και είναι 100% αυθεντικό, διαθέτοντας παράλληλα και το μοναδικό αριθμημένο McLaren F1 βιβλίο, αλλά και το αυθεντικό ρολόι, που δίνονταν μαζί με το αυτοκίνητο στον αγοραστή του βρετανικού supercar.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει η τοποθέτηση στο κέντρο της θέσης
οδήγησης, που αποτελεί σήμα κατατεθέν της McLaren F1.
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το αμάξωμα και η καμπίνα έχουν μαύρο χρώμα, οι ζάντες μαγνησίου είναι επίσης μαύρες, ενώ το 3θέσιο σαλόνι (διάταξη 1+2) διαθέτει δερμάτινο κόκκινο-μαύρο κάθισμα οδηγού και μαύρο αλκαντάρα για τα υπόλοιπα καθίσματα.

Θυμίζουμε ότι η McLaren F1 εφοδιαζόταν με έναν V12 βενζινοκινητήρα 6,1 λίτρων της BMW, ο οποίος απέδιδε 627 ίππους. Το αυτοκίνητο, ήταν ένα από τα πρώτα της ιστορίας με πλήρως ανθρακονημάτινο πλαίσιο, ενώ παραμένει ακόμη και στις μέρες μας, το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής με ατμοσφαιρικό κινητήρα, αφού η τελική του ταχύτητα έφθανε τα 390,7 χλμ./ώρα.

Σε ό,τι αφορά τέλος στην τιμή της, η McLaren προς το παρόν δεν την ανακοινώνει, ωστόσο με βάση του τι έχει συμβεί στο παρελθόν, είναι πολύ πιθανό αυτή να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
TAG