Όποιος πρόλαβε-πρόλαβε: Τέλος οι αιτήσεις αγοράς για το νέο supercar Ford GT!

Επίσημο τέλος για τις online αιτήσεις αγοράς των μόλις 500 Ford GT που θα κατασκευαστούν μέσα στην επόμενη διετία.
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των online αιτήσεων για την αγορά του νέου Ford GT, με τη Ford να ανακοινώνει ότι 10.800 άνθρωποι από όλο τον κόσμο ξεκίνησαν τη διαδικασία, με 6.506 τελικά να είναι αυτοί που συμπλήρωσαν πλήρως την αίτηση.

Από τους 6.506 ανθρώπους που συμπλήρωσαν με επιτυχία την
αίτηση, η Ford θα επιλέξει τους νέους ιδιοκτήτες του GT.
Από εδώ και πέρα ξεκινά η διαδικασία επιλογής των τελικών ιδιοκτητών του νέου GT, για το οποίο, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η Ford σχεδιάζει να κατασκευάσει μόνο 500 κομμάτια μέσα στην επόμενη διετία.

Η Ford, θα επιλέξει λοιπόν μεταξύ των 6.506 τελικών αιτήσεων τους νέους ιδιοκτήτες, οι οποίοι όχι μόνο έχουν δεσμευθεί ότι θα καταβάλουν πάνω από 400.000 δολάρια για την αγορά του, αλλά και ότι θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές του νέου supercar, χρησιμοποιώντας το όσο πιο συχνά γίνεται και όχι μεταπουλώντας το ή κλείνοντάς το σε ένα γκαράζ.

Το νέο Ford GT επαναφέρει την εταιρεία στα supercars,
έχοντας έναν EcoBoost κινητήρα με πάνω από 600 ίππους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ford αναφέρει ότι ανάμεσα στις χιλιάδες αιτήσεις για την αγορά του νέου GT, υπήρχαν εκατοντάδες που είχαν επισυνάψει και κάποιο βίντεο μαζί με την αίτησή τους, για να πείσουν την εταιρεία να τους επιλέξει.

Σύμφωνα πάντως με το σχεδιασμό της Ford, οι τυχεροί νέοι ιδιοκτήτες του GT θα επιλεγούν και ενημερωθούν για την απόφαση της εταιρείας μέσα στις επόμενες 90 ημέρες, ώστε στη συνέχεια να επιλέξουν οι ίδιοι μέσω μιας ειδικής διαδικασίας το πως θα είναι το νέο τους supercar (π.χ. ποιο από τα 8 διαθέσιμα χρώματα επιθυμούν, εάν θέλουν και κάποια εκ των 7 διαφορετικών ριγών κ.ο.κ.).

Οι πρώτες παραδόσεις του Ford GT αναμένονται να ξεκινήσουν μέχρι τα τέλη της χρονιάς.
TAG