Ανανέωση για το VW Beetle και το Beetle Cabrio

Με αλλαγές στην εμφάνιση, το εσωτερικό, αλλά και τον εξοπλισμό τους, έρχονται τα ανανεωμένα VW Beetle και Beetle Cabrio.
Η VW αποκάλυψε την ανανεωμένη γενιά του VW Beetle, με αλλαγές στην εμφάνιση, το εσωτερικό, αλλά και νέες επιλογές στο πεδίο των εξοπλιστικών εκδόσεων του «σκαραβαίου».

H VW προσφέρει στο εσωτερικό περισσότερες επιλογές
εξοπλισμού, που αναβαθμίζουν την όλη ατμόσφαιρα.
Ξεκινώντας με την εμφάνιση, η VW προσφέρει στο Beetle ένα νέο και πιο δυναμικό εμπρόσθιο προφυλακτήρα, μαζί με σκουρόχρωμα πίσω LED φωτιστικά σώματα, νέες ζάντες 17 και 18 ιντσών, αλλά και καινούργιους εξωτερικούς χρωματισμούς.

Στο εσωτερικό, έχουμε νέο φωτισμό οργάνων, αλλαγές σε ορισμένα στοιχεία του ταμπλό στις εκδόσεις Design και R-Line, αλλά και νέες επιλογές ταπετσαρίας και ενίσχυση εξοπλισμού στο νέο Beetle R-Line.

Η γκάμα των κινητήρων του VW Beetle και του Beetle Cabrio παραμένει χωρίς αλλαγές και αποτελείται από 3 κινητήρες βενζίνης και 2 diesel, με ισχύ από 105 έως 220 ίππους.

Ανανεωμένος είναι ο εξοπλισμός του Beetle, όπου μεταξύ άλλων έρχεται η κορυφαία έκδοση Exlusive, που περιλαμβάνει στοιχεία όπως σαλόνι με δέρμα Νάπα, μαύρο ταμπλό, ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου κ.λπ. Διαθέσιμο επίσης είναι το special Beetle Denim, αλλά και η επίσης ειδική έκδοση Beetle Allstar.
TAG