Ντεμπούτο για το VW Golf GTI Heartbeat των 400 ίππων! (+video)

Φτιαγμένο από 12 μαθητευόμενους τεχνικούς της VW, το νέο Golf GTI Heartbeat είναι ένα ξεχωριστό project επίδειξης.
Με το VW Golf GTI να γιορτάζει τα 40 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση, η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει το κατασκευασμένο από 12 μαθητευόμενους τεχνικούς, Golf GTI Heartbeat με ισχύ 400 ίππων.

Εκτός της δύναμης, το GTI Heartbeat ξεχωρίζει και για την
εμφάνισή του, αλλά και το σπορτίφ εσωτερικό του.
Το Golf GTI Heartbeat εκτός από τα 400 άλογα του κινητήρα του (η VW δεν αποκαλύπτει κάποιο άλλο μηχανικό στοιχείο) ξεχωρίζει και για την εξωτερική του εμφάνιση, που περιλαμβάνει ένα πλήρες εξωτερικό αεροδυναμικό πακέτο βελτίωσης, με αμάξωμα σε ασημί και γκρι χρώμα, αλλά και με ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών της BBS.

Στο εσωτερικό, διακρίνουμε τα ίδια αγωνιστικά μπάκετ με αυτά του VW Golf GTI Clubsport S, τα οποία φέρουν νέες επενδύσεις και σχέδια, ενώ στη θέση των πίσω καθισμάτων και στο χώρο αποσκευών, έχει τοποθετηθεί ένα high-end σύστημα ήχου, απόδοσης 1.360 watt από 7 διαφορετικά ηχεία.

Συνολικά, στη δημιουργία του VW Golf GTI Heartbeat πήραν μέρος 12 μαθητευόμενοι τεχνικοί και μηχανικοί της VW, από διάφορα τμήματα της εταιρείας, που στόχο είχαν να δημιουργήσουν ένα Golf εντελώς διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα.

Το Golf GTI Heartbeat παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στην ετήσια συνάντηση των φίλων του GTI στο Wörthersee της Αυστρίας και προς το παρόν, δεν υπάρχουν σχέδια παραγωγής του.

Δείτε το video της VW για το νέο Golf GTI Heartbeat.


                       
TAG