Έρχεται με περισσότερη δύναμη και αυτονομία το ηλεκτρικό VW Golf

Στα τέλη της χρονιάς η VW θα ενισχύσει το e-Golf με νέα μπαταρία, που θα προσφέρει αυτονομία 300 χλμ. με μια φόρτιση.
Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των ηλεκτρικών της μοντέλων, η VW ετοιμάζεται να παρουσιάσει στα τέλη της χρονιάς μια αναβαθμισμένη έκδοση του ηλεκτρικού Golf, με περισσότερη δύναμη και αυτονομία.

Εκτός από την αυτονομία, το ανανεωμένο VW e-Golf θα
προσφέρει και περισσότερη ισχύ σε σχέση με το τωρινό.
Η ανακοίνωση έγινε από τον Δρ. Volkmar Tanneberger, Υπεύθυνο των Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων της VW, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Formula E στο Βερολίνο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Δρ. Tanneberger, το αναβαθμισμένο ηλεκτρικό Golf θα έχει μια μεγαλύτερη μπαταρία ισχύος 35,8 kWh, έναντι 24,2 kWh στο τωρινό. Με τον τρόπο αυτό, η αυτονομία του με μια μόνο φόρτιση, θα αυξηθεί από τα 134 χλμ. στο τωρινό e-Golf, στα 300 χλμ. στο ανανεωμένο μοντέλο.

Εκτός όμως από το πεδίο της αυτονομίας, το ανανεωμένο VW e-Golf θα προσφέρει περισσότερα και στο πεδίο της δύναμης, αυξάνοντας την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα του στα 161 άλογα από 134 αυτή τη στιγμή. Εμείς, είμαστε εν αναμονή της επίσημης επιβεβαίωσης όλων των παραπάνω από την εταιρεία, που αναμένεται να γίνει κοντά στο λανσάρισμα του αυτοκινήτου.

Πηγή: Electrek
TAG