Εντυπωσιακή 911 Carrera S Endurance Racing Edition από την Porsche Exclusive

Εμπνευσμένη από τις αγωνιστικές Porsche των Αγώνων Αντοχής, είναι η νέα 911 Carrera S Endurance Racing Edition.
Κατά καιρούς η Porsche Exclusive, το τμήμα εξατομίκευσης της Porsche, μας έχει δείξει αρκετά εντυπωσιακές προτάσεις και πλέον σε αυτές προστίθεται και η νέα 911 Carrera S Endurance Racing Edition, που δημιουργήθηκε με αφορμή και τη συμμετοχή της εταιρείας στις 24 ώρες του Λε Μαν.

Πιο σπορ εικόνα και πολυτέλεια για το εσωτερικό της νέας
επιλογής από την Porsche Exclusive, για την 911 Carrera S.
Η νέα special Porsche 911 βασίζεται πάνω στην έκδοση Carrera S με τον 3λιτρο 6κύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα των 420 ίππων ισχύος και 500 Nm ροπής, με την όλη εικόνα της να έχει εμπνευστεί από την αγωνιστική Porsche 919 Hybrid LMP1.

Έτσι λοιπόν, στο αμάξωμά της, η ειδική έκδοση της Porsche 911 διαθέτει αυτοκόλλητα που αναγράφουν «Porsche Intelligent Performance» και τα οποία συνδυάζει με μαύρες 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου, νέα διπλή σπορ εξάτμιση, dynamic LED φωτιστικά σώματα και ηλεκτρική ηλιοροφή.

Στο εσωτερικό, υπάρχει το πακέτο Sport Chrono για χρήση και σε πίστα, το οποίο συνδυάζεται με νέο πιο σπορ τιμόνι, μαύρα δέρματα και ανάλογες επενδύσεις. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό και απευθύνεται σε οποιονδήποτε κάτοχο της 911 Carrera S θέλει να προσθέσει μια αγωνιστική πινελιά στην αγαπημένη του Porsche.
TAG