Νέα αποκλειστική έκδοση Alfa Romeo 4C Spider Speciale σε 30 μόνο μονάδες!

H νέα Alfa Romeo 4C Spider Speciale θα κατασκευαστεί μόνο σε 30 μονάδες και για τη γερμανική αγορά.
Η Alfa Romeo παρουσιάζει αποκλειστικά και μόνο για την γερμανική αγορά τη νέα 4C Spider Special, η οποία θα κατασκευαστεί σε 30 μονάδες, προσφέροντας μια σειρά από έξτρα στο εσωτερικό της, την ανάρτηση και τους τροχούς.

Αρχικά η νέα Alfa Romeo 4C Spider Speciale ξεχωρίζει με το μαύρο χρωματισμό του αμαξώματός της, ο οποίος συνδυάζεται με μαύρο δέρμα στο εσωτερικό, που έχει κίτρινες ραφές και λογότυπα. Συναντούμε επίσης αρκετά στοιχεία του εσωτερικού από ανθρακονήματα, μεταξύ των οποίων και το roll bar πίσω από τα αποκλειστικά δύο καθίσματα.

Η νέα ειδική έκδοση του ανοικτού πισωκίνητου μοντέλου της Alfa Romeo διαθέτει επίσης εισαγωγή αέρα από ανθρακονήματα, αλλά και μια νέα σπορ εξάτμιση, που βελτιώνει την ηχητική απόδοση του κινητήρα. Η ανάρτηση είναι ακόμη πιο σπορ, ενώ υπάρχουν και μεγαλύτεροι τροχοί με ζάντες 18 ιντσών εμπρός και 19 πίσω. Οι αλλαγές ολοκληρώνεται με τις κίτρινες δαγκάνες των φρένων.

Η νέα Alfa Romeo 4C Spider Speciale, όπως προείπαμε θα κατασκευαστεί σε μόλις 30 αυτοκίνητα και αποκλειστικά για τη Γερμανία. Το κόστος της έχει ήδη οριστεί στα 77.000 ευρώ. 
TAG