Πρωτότυπο Jeep Renegade προς τιμήν της Harley-Davidson

H Jeep και η Harley-Davidson παρουσιάζουν το πρωτότυπο Renegade Hells Revenge για να τιμήσουν την παράδοση των φίλων της αμερικάνικης μάρκας μοτοσικλετών.

Το πρωτότυπο δημιουργήθηκε από την Garage Italia Customs και παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια του 25ου Ευρωπαϊκού H.O.G. Rally, τη μεγαλύτερη ετήσια συγκέντρωση των φίλων της Harley στην Ευρώπη, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Portoroz της Σλοβενίας.

Το Renegade Hells Revenge αντλεί την έμπνευσή του από custom μοτοσικλέτες της Harley και έτσι, ξεχωρίζει με τη μοναδική ματ μαύρη βαφή 4 στρωμάτων του αμαξώματός του, η οποία συνδυάζεται με «φλόγες» στο εμπρόσθιο τμήμα του.

Μάλιστα, η Jeep χρησιμοποίησε μια ειδική τεχνική που προσομοιώνει τη βαφή ενός ρεζερβουάρ μοτοσικλέτας, για να φέρει το αποτέλεσμα πιο κοντά προς αυτό μιας Hrley-Davidson.

Εκτός της ειδικής βαφής του, το πρωτότυπο της Jeep διαθέτει λογότυπα της Harley-Davidson στο αμάξωμά του, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, έξτρα LED φώτα στη βάση του παρμπρίζ και off-road ελαστικά της BF Goodrich.

Στο εσωτερικό, η Garage Italia Customs έχει τοποθετήσει νέα καθίσματα με δέρμα Nappa και μαύρο τζιν, βαμμένο ταμπλό στο πορτοκαλί χρώμα του αμαξώματος, επενδύσεις από δέρμα, αλλά και διάφορες άλλες πορτοκαλί λεπτομέρειες.
TAG