Η Hyundai αποκαλύπτει μια νέα special έκδοση του κουπέ Veloster Turbo των 204 ίππων

Το νέο Veloster Street Turbo αποτελεί μια περιορισμένης παραγωγής νέα έκδοση του κουπέ της Hyundai.
Με την ονομασία «Street Turbo» η Hyundai δημιουργεί στην Αυστραλία μια ειδική έκδοση του κουπέ Veloster, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 200 μονάδες και διακρίνεται για τις αισθητικές της βελτιώσεις.

Στην εξωτερική εμφάνιση του νέου Hyundai Veloster Street
Turbo, ξεχωρίζει το μπλε χρώμα και οι μαύρες λεπτομέρειες.
Το κουπέ Veloster της Hyundai μπορεί στην Ευρώπη να μην είχε πετυχημένη πορεία, άλλωστε διατέθηκε σε επιλεγμένες μόνο αγορές, όμως εκτός αυτής οι πωλήσεις του ήταν αρκετές.

Το εσωτερικό, όπως και το αμάξωμα δίνει έμφαση στο μπλε
χρώμα, διαθέτοντας επιπλέον μπάκερ δερμάτινα καθίσματα.
Η νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοσή του με την ονομασία «Street Turbo» έρχεται για να τονώσει περαιτέρω την παρουσία του κουπέ της Hyundai, διαθέτοντας ένα ειδικό μπλε Mica χρώμα αμαξώματος, που συνδυάζεται με νέες πολυάκτινες ζάντες 18 ιντσών με μαύρο φινίρισμα, αλλά και αντίστοιχα, μαύρες λεπτομέρειες στη γρίλια της μάσκας, τα καπάκια των καθρεπτών, τις πλαϊνές ποδιές, τον πίσω διαχύτη και αεροτομή κ.λπ.

Στο εσωτερικό, συναντούμε δερμάτινα μπάκετ καθίσματα, θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα για extra άνεση. Επιπλέον αυτών, οι εμπρόσθιες ζώνες ασφαλείας, οι χειρολαβές των θυρών, αλλά και ο διάκοσμος της κονσόλας έχουν το ίδιο μπλε χρώμα με το αμάξωμα, μαζί με επίσης μπλε ραφές.

Ενισχυμένος είναι ο εξοπλισμός με στάνταρ ηχοσύστημα με οθόνη 7 ιντσών και σύστημα πλοήγησης, πανοραμική γυάλινη οροφή, κάμερα οπισθοπορείας και άλλα καλούδια.

Στον κινητήρα, το Hyundai Veloster Street Turbo διαθέτει τον 1,6 λτ. 4κύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα της κορεάτικης φίρμας, με 204 άλογα ισχύος και 265 Nm ροπής. Το κιβώτιο είναι στάνταρ μηχανικό με 6 σχέσεις ή προαιρετικά, 7τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη.
TAG