Το νέο Kuga Vignale είναι το πιο πολυτελές Ford SUV στην ιστορία

Η Ford παρουσιάζει το νέο Kuga Vignale, χαρίζοντας στο SUV της μια άκρως πολυτελή εμφάνιση και εσωτερική ατμόσφαιρα.
Η Ford εντάσσει και το Kuga στη νέα γκάμα των υπέρ-πολυτελών μοντέλων Vignale, παρουσιάζοντας τη νέα ομώνυμη έκδοσή του, ώστε να μας φέρει το πιο πολυτελές της SUV στην ιστορία.

Στο αμάξωμά του το νέο Kuga Vingale υιοθετεί μια σειρά από
επεμβάσεις, που του δίνουν μια πολυτελή εικόνα.
To νέο Kuga Vignale έρχεται για να προστεθεί στην οικογένεια Vignale της εταιρείας, δίπλα στα Mondeo, S-MAX και Edge Vignale.

Αρχικά, ξεχωρίζει στο αμάξωμά του το νέο ειδικό γκρι περλέ χρώμα, που συνδυάζεται με αλουμινένιες επενδύσεις στους προφυλακτήρες, νέα εμπρόσθια μάσκα, μεγαλύτερους τροχούς με πολυάκτινες ζάντες, αλλά και έξτρα χρώμιο στα πλαϊνά και στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Εσωτερικά, η Ford ντύνει το σαλόνι, τις πόρτες και το ταμπλό
με πανάκριβα δέρματα, τονίζοντας την όλη ατμόσφαιρα.
Στο εσωτερικό, η Ford προσθέτει ειδικής υφής υπέρ-πολυτελές δέρμα Windsor στα καθίσματα, τις πόρτες και το ταμπλό, αναβαθμίζοντας σημαντικά την όλη ατμόσφαιρα.

Οι κινητήρες με τους οποίους διατίθεται το νέο Ford Kuga Vignale είναι τα μοτέρ βενζίνης 1,5 λτ. EcoBoost με 150 και 182 ίππους, αλλά και ο 2λιτρος TDCi diesel με 150 και 180 άλογα. Οι ισχυρότερες εκδόσεις κάθε έκδοσης καυσίμου είναι στάνταρ τετρακίνητες.

Θα πρέπει να σημειωθεί τέλος ότι όπως σε όλα τα Vignale, έτσι και στο Kuga, η Ford τελειοποιεί κάθε ένα αυτοκίνητο στο κέντρο Vignale στην Ισπανία, όπου εξειδικευμένοι τεχνίτες φροντίζουν για την άψογη εμφάνιση και εφαρμογή του χρώματος, των δερμάτων και γενικά, όλων των επενδύσεων και κατασκευαστικών λεπτομερειών του οχήματος.
TAG