Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Η Lamborghini δημιουργεί μια special Aventador προς τιμήν της Miura

Τιμώντας τη θρυλική Miura, η Lamborghini δημιουργεί τη νέα συλλεκτική Aventador Miura Hommage.
Με αφορμή τη φετινή συμπλήρωση 50 ετών από την πρώτη παρουσίαση της Miura, η Lamborghini παρουσιάζει τη νέα Aventador Miura Homage, που αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική Lambo της δεκαετίας του '60.

H νέα Aventador Miura Hommage διαθέτει αμάξωμα στους
χρωματισμούς της Miura και πιο πολυτελές εσωτερικό.
Η νέα συλλεκτική Aventador θα κατασκευαστεί σε μόνο 50 μονάδες, έχοντας ένα αμάξωμα με διχρωμία σε πορτοκαλί και χρυσό, όπως ακριβώς στην κορυφαία Lamborghini Miura SV του παρελθόντος. Διαθέσιμες θα είναι 5 άλλες χρωματικές επιλογές που θα προέλθουν από τη Miura.

Η νέα συλλεκτική Aventador θα κατασκευαστεί σε μόνο 50
μονάδες, με τις περισσότερες εξ αυτών να έχουν ήδη πωληθεί.
Στους τροχούς, συναντούμε ζάντες 20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω, που έρχονται σε ματ ασημί ή χρυσό χρώμα, μαζί με ειδικά λογότυπα στο αμάξωμα. Εσωτερικά, ο αγοραστής της επετειακής αυτής Aventador θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ μαύρου ή σκούρου γκρι δέρματος, που συνδυάζεται με ειδικές ραφές και επενδύσεις από ανθρακονήματα στο ταμπλό, την κονσόλα και τις πόρτες.

Στο πεδίο του κινητήρα, η Aventador όπως και η Lamborghini Miura διαθέτει έναν 12κύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα. Η χωρητικότητά του είναι 6,5 λίτρα και η απόδοση της ισχύος του αγγίζει τα 700 άλογα. Για το 0-100, η μοναδική αυτή Lambo απαιτεί μόνο 3,9 δλ., ενώ έχει τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.

Η νέα Lamborghini Aventador Miura Hommage επίσημα θα παρουσιαστεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood στη Μεγάλη Βρετανία. Η κατασκευή της, όπως προείπαμε, θα γίνει σε 50 μονάδες, οι περισσότερες από τις οποίες η Lamborghini μας ενημερώνει ότι έχουν ήδη πωληθεί.