Αυτό το βελτιωμένο Mazda MX-5 είναι πολύ «κακό»!

Εντυπωσιακή η εμφάνιση του βελτιωμένου Mazda MX-5 από την ιαπωνική DAMD.
Τη δική της πρόταση για βελτίωση της αισθητικής αλλά και της αεροδυναμικής του αμαξώματος του Mazda MX-5 παρουσιάζει η Ιαπωνική DAMD (Dream Automotive Development an Design), σε ένα αποτέλεσμα που κάνει το ιαπωνικό ρόουντστερ να δείχνει άκρως επιθετικό.

Στο αμάξωμα προστίθενται νέα σπόιλερ, ενώ έχει χαμηλώσει
η απόσταση από το έδαφος και έχουν τοποθετηθεί νέες ζάντες.
Το body kit της DAMD περιλαμβάνει την προσθήκη ενός νέους εμπρόσθιου σπόιλερ με ιδιαίτερα «κοφτερές» άκρες και επιλογή για γυαλιστερό μαύρο ή ματ μαύρο χρωματισμό (το κόκκινο στις φωτογραφίες είναι μόνο στο αυτοκίνητο επίδειξης).

Έπειτα στο αμάξωμα του Mazda MX-5 η DAMD προσθέτει πλαϊνές ποδιές στους ίδιους χρωματισμούς, πίσω διαχύτη, αλλά και μια καινούργια αεροτομή στο πορτ-μπαγκάζ. Όλα τα παραπάνω είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα ή fiberglass.
Πιο πολυτελές το εσωτερικό, με πανέμορφα δέρματα και
σουέντ σε μαύρο χρώμα με κόκκινες ραφές.

Η βελτιωτική πρόταση της DAMD για το MX-5 περιλαμβάνει επίσης νέες ζάντες 18 ιντσών OZ Ultraleggera σε μαύρο χρώμα, χαμήλωμα του αμαξώματος με νέα αμορτισέρ και ελατήρια της Spirit Racing, αλλά και μαύρα φιμέ τζάμια.

Στο εσωτερικό, δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης μαύρου δέρματος και σουέντ για τα καθίσματα με κόκκινες ραφές.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, όλες οι προσθήκες στο αμάξωμα του MX-5 γίνονται χωρίς να απαιτείται να βγουν οι προφυλακτήρες. Επίσης, οι ιδιοκτήτες του ρόουντστερ της Mazda μπορούν να παραγγείλουν όλα τα τμήματα του kit μαζί σαν πακέτο ή να επιλέξουν να τοποθετήσουν κάποια εξ αυτών ξεχωριστά. Το kit είναι ήδη διαθέσιμο στην Ιαπωνία.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο site της DAMD.
TAG