Νέο Mini Clubman ALL4 Scrambler για πιο extreme off road

Off road χαρακτηριστικά αποκτά το Mini Clubman, στο νέο πρωτότυπο Scrambler που παρουσιάστηκε στην Ιταλία.
Η Mini Ιταλίας παρουσίασε σήμερα ένα νέο πρωτότυπο τετρακίνητο Clubman, με off road εμφάνιση, υψηλότερη απόσταση από το έδαφος και χαρακτηριστικά που του δίνουν έναν πιο περιπετειώδη χαρακτήρα.

To πρωτότυπο της Mini αντλεί την έμπνευσή του από
τη μοτοσικλέτα BMW R nineT Scrambler.
Αρχικά, θα πρέπει να τονίσουμε ότι το όνομα «Scrambler» προέρχεται από τη μοτοσικλέτα R nineT Scrambler της BMW, από την οποία το πρωτότυπο της Mini έχει δανειστεί και το αποκλειστικό γκρι χρώμα με μαύρες ματ λεπτομέρειες και επενδύσεις, αλλά και τη διχρωμία (σε καφέ-μαύρο) στο εσωτερικό.

Ειδικά για το εσωτερικό, η Mini εκτός από τους νέους χρωματισμούς, έχει φροντίσει να ντύσει την καμπίνα με ακριβά δέρματα Nappa και αλκαντάρα, τονίζοντας την εσωτερική πολυτέλεια του μοντέλου.
Το εσωτερικό κερδίζει σε πολυτέλεια με τη χρήση καφέ
ακριβού δέρματος σε Nappa και αλκαντάρα.

Το πρωτότυπο, έρχεται επίσης και με υψηλότερα απόσταση από το έδαφος, ώστε μαζί με τα off-road ελαστικά που αγκαλιάζουν τις μαύρες ζάντες, να προβάλει τον off road χαρακτήρα του. Αρκετό ενδιαφέρον έχουν και οι εμπρός έξτρα δύο προβολείς για ακόμη καλύτερη ορατότητα, ενώ έχουν προστεθεί περιμετρικά του αμαξώματος και επιπλέον μαύρα πλαστικά προστατευτικά.

Από πλευράς παραγωγής, το πρωτότυπο Mini Clubman ALL4 Scrambler αυτή τη στιγμή εκτίθεται ως πρωτότυπο στην Ιταλία και δεν υπάρχουν σχέδια για πέρασμά του στους δρόμους. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το Scrambler δείχνει αρκετά ενδιαφέρον και ας ελπίσουμε ότι η Mini θα πάρει μια ιδέα από αυτό για ένα μελλοντικό πιο off road Clubman.
TAG