O Mark Higgins με το Subaru WRX STI έσπασε το ρεκόρ του Isle of Man! (+video)

Με χρόνο 17 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα, ο Mark Higgins έσπασε τα χρονόμετρα στον περίφημο αγώνα του Isle of Man.
Το ‘πε και το κανε! Ο Mark Higgins με το ειδικά προετοιμασμένο Subaru WRX STI της Prodrive έκανε χθες νέο ρεκόρ στη φημισμένη διαδρομή του Isle of Man, σημειώνοντας τον εκπληκτικό χρόνο των 17 λεπτών, 49 δευτερολέπτων και 75 δέκατων.

Η μέση τελική ταχύτητα που σημείωσε το Subaru WRX STI
του Higgins, ήταν το εκπληκτικό νούμερο των 207 χλμ./ώρα!
Το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε και πάλι ο Βρετανός οδηγός από το 2014, όταν και στο τιμόνι ενός ακόμη Subaru WRX STI, ο Mark Higgins είχε σταματήσει τα χρονόμετρα στα 19 λεπτά, 15 δευτερόλεπτα και 88 δέκατα.

Πλέον, με το νέο ρεκόρ ο Higgins σημείωσε την απίστευτη μέση ωριαία ταχύτητα των 207 χιλιομέτρων ανά ώρα, στην απαιτητική διαδρομή των σχεδόν 61 χιλιομέτρων.

Σε ό,τι αφορά στο αυτοκίνητο, το Subaru WRX STI είχε προετοιμαστεί αποκλειστικά και μόνο για το ρεκόρ του Higgins από τη βρετανική Prodrive και η ισχύς του βρίσκεται κοντά στα 600 άλογα, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνεται επίσημα.

Σε κάθε περίπτωση η προσπάθεια και το ρεκόρ του Βρετανού ήταν εκπληκτικά, με το παρακάτω video να σας δίνει ένα μικρό μόνο δείγμα της απίστευτης ταχύτητας με την οποία κινήθηκε ο Higgins.

Δείτε στο video την ταχύτητα με την οποία ο Higgins οδήγησε το Subaru.


                   
TAG