Αποκάλυψη του νέου Renault Twingo GT με 110 ίππους

Με πιο σπορτίφ εμφάνιση και στήσιμο, αλλά και μοτέρ 0,9 turbo 110 ίππων παρουσιάζεται το νέο Renault Twingo GT.
Η Renault έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία και φωτογραφίες του νέου Twingo GT, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στο επικείμενο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood στις 23 Ιουνίου.

Στο αμάξωμα του Twingo GT η Renault έχει προσδώσει πιο
σπορτίφ στοιχεία με νέες ζάντες, εξάτμιση και προφυλακτήρες.
Το νέο Renault Twingo GT είναι η κορυφαία σε απόδοση έκδοση του μίνι γαλλικού μοντέλου, το οποίο συνδυάζει την πίσω κίνηση, με όλη την αγωνιστική τεχνογνωσία του τμήματος Renault Sport.

Αλλαγές υπάρχουν και στην ανάρτηση, το ESP και το τιμόνι,
ώστε να προσφερθούν πιο σπορτίφ οδικά χαρακτηριστικά.
Ο κινητήρας του, είναι ο γνωστός 898 κ.εκ. 3κύλινδρος turbo της Renault, στην πλέον ισχυρή του έκδοση με 110 ίππους ισχύος και 170 Nm ροπής. Για να επιτύχουν αυτή την απόδοση, οι μηχανικοί της Renault άλλαξαν τη χαρτογράφηση του μοτέρ, αναβάθμισαν την εισαγωγή και επαναδιαμόρφωσαν την κλιμάκωση του μηχανικού του κιβωτίου.

Αρκετές βελτιώσεις έχουμε και στην ανάρτηση, για την παροχή πιο σπορ οδικών χαρακτηριστικών, ενώ υπάρχει μια νέα, μεταβαλλόμενη κρεμαγιέρα, αλλά και επαναρυθμισμένο ESP.

Σχεδιαστικά, η Renault τονίζει την εμφάνιση του Twingo GT προσθέτοντας νέες ζάντες 17 ιντσών, μεγαλύτερες εισαγωγές, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, διπλές πίσω εξατμίσεις, αλλά και ένα νέο πορτοκαλί χρωματισμό για το αμάξωμα, με μαύρες ρίγες.

Σε ό,τι αφορά τέλος στη διάθεσή του, η γαλλική εταιρεία θα λανσάρει το νέο Renault Twingo GT από τα τέλη του επόμενου Φθινοπώρου.
TAG