Περιορισμένης παραγωγής pick-up Ram Rebel από τη Mopar

Με περισσότερο «αγριεμένη» εμφάνιση παρουσιάζεται το νέο Ram Rebel pick-up από την αμερικάνικη Mopar.
Η Mopar, η επίσημη εταιρεία αξεσουάρ για Chrysler-Jeep, παρουσιάζει τη νέα, ειδική έκδοση του pick-up Rebel της Ram, που θα κατασκευαστεί σε μόνο 500 μονάδες αποκλειστικά για τις Η.Π.Α. και τον Καναδά.

Στο αμάξωμα του Rebel, η Mopar προσφέρει ειδικούς
χρωματισμούς, νέες ζάντες και περισσότερα «φουσκώματα».
Το νέο Ram Rebel της Mopar βασίζεται πάνω στην έκδοση 1.500 4Χ4 Crew Cab του αμερικάνικου pick-up. Είναι το πρώτο περιορισμένης παραγωγής όχημα της Mopar στην κατηγορία των pick-up και είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς, Κόκκινο/Μαύρο και αποκλειστικά Μαύρο.

Στο αμάξωμά του, το Mopar Ram Rebel διαθέτει μαύρες ζάντες 17 ιντσών νέας σχεδίασης, εμπρός μαύρη ποδιά, τονισμένους θόλους τροχών, εισαγωγές για τον κινητήρα στο καπό και νέες διπλές εξατμίσεις στο πίσω μέρος. Στην όλη, πιο «αγριεμένη» εικόνα, συμβάλουν και οι μαύρες ρίγες μαζί με τα υπόλοιπα αυτοκόλλητα, που διατρέχουν το αμάξωμα.

Από πλευράς κινητήρα, το Ram Rebel της Mopar διατηρεί τον κορυφαίο 5,7 λίτρων V8 HEMI βενζινοκινητήρα με 395 ίππους ισχύος και 556 Nm ροπής. Το μοτέρ αυτό συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο, 8 σχέσεων κιβώτιο και κατ' επιλογή σύστημα τετρακίνησης.
TAG