Η Renault βάζει λίγο παραπάνω χρώμα στο Twingo με τη νέα special έκδοση Color Run

Το νέο Renault Twingo Color Run ξεχωρίζει για τα φωτεινά του χρώματα και τον έξτρα εξοπλισμό.
Για αυτούς που αναζητούν τα φωτεινά χρώματα και την extra νεανικότητα από το αυτοκίνητό τους, η Renault παρουσιάζει τη νέα ειδική έκδοση Color Run του μίνι Twingo.

Το νέο Twingo Color Run δημιουργήθηκε λόγω της χορηγίας
της Renault στο «Color Run», που διεξάγεται στο Λονδίνο.
Το νέο Twingo Color Run έρχεται σε μια σειρά από διαφορετικά εξωτερικά πλαϊνά χρώματα, μεταξύ των οποίων και ένα νέο μεταλλικό χρώμα που η Renault ονομάζει «Ultraviolet». Παράλληλα, η έκδοση περιλαμβάνει και ειδικά πλαϊνά αυτοκόλλητα που αναγράφουν «Color Run», ενώ υπάρχουν και νέας σχεδίασης ζάντες 15 ιντσών.

Στις αλλαγές της νέας ειδικής έκδοσης του Twingo περιλαμβάνονται επίσης η υφασμάτινη ανοιγόμενη οροφή, τα νέα σχεδίασης πατάκια στο εσωτερικό, αλλά και ο πλήρης εσωτερικός εξοπλισμός. Το νέο μοντέλο, συνδυάζεται με τον 1.000άρη, 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα των 70 ίππων της Renault.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η Renault δημιούργησε αυτό το special Twingo για να εορτάσει το σπονσοράρισμα του δρόμου 5 χιλιομέτρων «The Color Run», το οποίο διεξάγεται σήμερα στο Λονδίνο, στο Wembley Park. Η διάθεση της νέας έκδοσης θα γίνει αποκλειστικά στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.
TAG