Πιο σπορ έκδοση ST-Line για το Ford Mondeo

Περισσότερο σπορ εμφάνιση, ανάρτηση και εσωτερικό για το νέο Mondeo ST-Line που παρουσίασε η Ford.
Μετά τα Fiestaκαι Focus, η Ford παρουσιάζει την έκδοση ST-Line και για το μεγαλύτερο Mondeo, διαθέτοντας πιο σπορ ανάρτηση, εμφάνιση και εσωτερικό.

Στο αμάξωμα ξεχωρίζουν τα περιμετρικά σπόιλερ, οι νέες
ζάντες, αλλά και οι πιο σπορ προφυλακτήρες και μάσκα.
Το νέο Ford Mondeo ST-Line παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood και σύμφωνα με τη Ford, είναι το πιο σπορ Mondeo μετά το Mondeo ST220 του 2002.

Το νέο Ford Mondeo ST-Line μπορεί να συνδυαστεί με
όλα τα μοτέρ diesel και βενζίνης από 150 ίππους και πάνω.
Το αυτοκίνητο μπορεί να παραγγελθεί είτε σαν 5θυρο, είτε σαν στέισον και στο αμάξωμά του ξεχωρίζουν οι προσθήκες μια νέας γυαλιστερής μαύρης γρίλιας εμπρός, LED φωτών ημέρας, περιμετρικών πλαϊνών σπόιλερ, νέου διαχύτη στο πίσω τμήμα και αεροτομής, αλλά και μοναδικής σχεδίασης ζάντες 18 και 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό συναντούμε σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές, δερμάτινο ST τιμόνι, μαύρες επενδύσεις στις πόρτες, αλλά και πιο σπορ επιλογέας καθισμάτων. Αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση, που είναι πιο «σφιχτή» και μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 10 χλστ.

Στο πεδίο των κινητήρων, η Ford συνδυάζει το νέο Mondeo ST-Line με τον 2λιτρο TDCi πετρελαιοκινητήρα των 150 και 180 ίππων, τον επίσης 2λιτρο Bi-Turbo TDCi diesel με 210 άλογα, αλλά και τους βενζινοκινητήρες EcoBoost 1,5 και 2,0 λίτρων, με 160 άλογα για τον πρώτο, αλλά και 203 ή 240 άλογα για τον δεύτερο.

Ο ιδιοκτήτης του νέο Ford Mondeo ST-Line μπορεί να το παραγγείλει και με σύστημα τετρακίνησης.
TAG