Νέο, περιορισμένης παραγωγής Subaru BRZ Series.Yellow

Σε 500 μονάδες η Subaru θα κατασκευάζει το BRZ Series.Yellow, το οποίο διαθέτει πιο σπορ στήσιμο και κίτρινο χρώμα.
Η Subaru Αμερικής παρουσιάζει τη νέα έκδοση Series.Yellow του πισωκίνητου κουπέ BRZ, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόνο 500 μονάδες διαθέτοντας αισθητικές αλλαγές, αλλά και ενισχυμένα φρένα και πιο σπορ ανάρτηση.

Στο εσωτερικό συναντούμε πιο πολυτελείς επενδύσεις, καθώς
και ραφές και λογότυπα στο κίτρινο χρώμα του αμαξώματος.
Το νέο BRZ Series.Yellow ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά λόγω του χαρακτηριστικού κίτρινου αμαξώματός του, που συνδυάζεται με μαύρους τροχούς 17 ιντσών, μαύρα λογότυπα και ίδιας απόχρωσης καπάκια καθρεπτών.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν πολυτελείς επενδύσεις σε δέρμα και αλκαντάρα, μαζί με κίτρινες ραφές, αλλά και επίσης κίτρινα λογότυπα «BRZ» στα καθίσματα.

Αρκετές αλλαγές έχουμε και στο στήσιμο του αυτοκινήτου, αφού η Subaru εφοδιάζει το BRZ Series.Yellow με νέα ελατήρια, μεγαλύτερη πίσω αντιστρεπτική, πιο σπορ αμορτισέρ της SACHS, ενώ υπάρχουν και έξτρα επεμβάσεις σε διάφορα τμήματα του πλαισίου και του αμαξώματος για περαιτέρω βελτίωση της ακαμψίας.

Ο 2λιτρος boxer κινητήρας από την άλλη παραμένει ανέπαφος συνεχίζοντας να προσφέρει 205 άλογα ισχύος. Αναβαθμισμένα όμως είναι τα φρένα, με 4πίστονες δαγκάνες της Brembo εμπρός και 2πίστονες πίσω.
TAG