Η πρώτη εικόνα από το νέο SUV της Mitsubishi

Ένα νέο μεσαίο SUV ετοιμάζει η Mitsubishi και θα μας δώσει μια πρώτη γεύση στο Παρίσι για αυτό, με το πρωτότυπο Ground Tourer.
Η Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη teaser εικόνα ενός νέου πρωτότυπου SUV με την ονομασία «Ground Tourer», το οποίο θα μας οδηγήσει στον αντικαταστάτη του Mitsubishi Outlander.

Το νέο πρωτότυπο θα κάνει το ντεμπούτο του στις αρχές Οκτωβρίου στο Παρίσι και στην πρώτη φωτογραφία της Mitsubishi, αποκαλύπτεται η αιχμηρή σχεδίαση του διαφορετικού χρώματος οροφής του, μαζί με τις μικρές σε εμβαδόν γυάλινες πλαϊνές επιφάνειες.

Σε κάθε περίπτωση, το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει διαστάσεις που θα το τοποθετούν στη μεσαία κατηγορία των SUV, ενώ κατά τα γνωστά της Mitsubishi, αναμένεται να υιοθετεί υβριδικό, plug-in σύστημα κίνησης.

Όπως προείπαμε, το μοντέλο που θα προκύψει από αυτό θα αντικαταστήσει στη γκάμα της εταιρείας το Outlander, ενώ θα είναι το τρίτο νέο SUV της Mitsubishi μέσα στην επόμενη διετία, πριν το νέο μικρό SUV που ετοιμάζεται για το 2018, αλλά και τον αντικαταστάτη του μικρομεσαίου ASX.
TAG