Ένα VW Beetle από την Τουρκία με σετ και τραπεζάκι για καφέ, αλλά και ενσωματωμένο τάβλι!

Σχεδόν 35.000 ευρώ κόστισε αυτό το Beetle, που διαθέτει πανάκριβα δέρματα, σετ καφέ, αλλά και τάβλι κάτω από το καπό του.
Ιδιαίτερα... μερακλής αποδείχθηκε ο Τούρκος ιδιοκτήτης αυτού του Σκαραβαίου του 1974, ο οποίος ξόδεψε 112.000 λίρες Τουρκίας (σχεδόν 35.000 ευρώ) για να τον μετατρέψει όχι μόνο σε ένα από τα πιο πολυτελή Beetle που έχουμε δει, αλλά και να το εφοδιάσει με ενσωματωμένο σετ καφέ-τσαγιού και τάβλι, για να το απολαμβάνει με τους φίλους του!

Στο εσωτερικό έχει γίνει εξαιρετική δουλειά, με πολυτελή
δέρματα, οθόνες, ξύλο και high-end ηχοσύστημα.
Αρχικά, ο 38άχρονος Τούρκος ιδιοκτήτης αυτού του VW Beetle από την πόλη Ανταπαζαρί της επαρχίας του Σαγγάριου, αγόρασε αντί ποσού 8.000 λιρών (2.500 ευρώ) το αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, το μετέφερε στην εταιρεία Zorlu στο Corum, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή και μετασκευή πολυτελών εσωτερικών αυτοκινήτων για τη μεταφορά VIP επιβατών.

Το αμάξωμα έχει βαφτεί σε έντονα κόκκινο χρώμα και έχουν
προστεθεί χρωμιωμένες λεπτομέρειες πανέμορφες ζάντες.
Εκεί, το εσωτερικό του Σκαραβαίου ντύθηκε με πανάκριβο ανοιχτό καφέ δέρμα, που ήρθε με ειδική παραγγελία από το εξωτερικό, ενώ τοποθετήθηκαν επιπλέον επενδύσεις από ξύλο, ειδική φωτιζόμενη οροφή, ενισχυμένο ηχοσύστημα, ξύλινο τιμόνι, οθόνες και πλήρως αλλαγμένα όργανα. Ο κινητήρας του Beetle ανακατασκευάστηκε επίσης πλήρως.

Όμως, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτό το μοναδικό VW Beetle συγκεντρώνει το τμήμα του κάτω από το μπροστινό καπό, εκεί όπου ο ιδιοκτήτης του τοποθέτησε σε ειδικές θήκες ένα πλήρες σετ τσαγιού και καφέ, μαζί με ένα αναρτώμενο τραπεζάκι που κρύβει μέσα του ένα ενσωματωμένο τάβλι!

Για να μπορεί μάλιστα να απολαμβάνει τον καφέ του και να παίζει το τάβλι του με ακόμη περισσότερη άνεση, ο ιδιοκτήτης αυτού του Beetle τοποθέτησε μια ακόμη οθόνη και ηχεία, όπου ακούει και βλέπει την αγαπημένη του μουσική και video!

Δείτε στο video τον μοναδικό αυτό Σκαραβαίο.


            
TAG