Έρχεται το 2019 το πρώτο SUV της Aston Martin

Σε μια 3ετία από σήμερα θα δούμε τελικά το πρώτο SUV της ιστορίας της Aston Martin, τη νέα DBX.
H Aston Martin ετοιμάζεται για να βάλει στην παραγωγή το 2019 το πρώτο SUV της ιστορίας της, τη νέα DBX, έχοντας ως στόχο να φέρει περισσότερες πωλήσεις και αντίστοιχα, κέρδη στην εταιρεία.

Με τη νέα DBX η Aston Martin στοχεύει στους αγοραστές
της πλέον αναπτυσσόμενης κατηγορίας των SUV.
Η DBX θα λανσαριστεί λοιπόν το 2019, μετά τη νέα DB11 και τους αντικαταστάτες των Vantage και Vanquish. Το πρώτο SUV της Aston Martin θα βασιστεί πάνω στο ομώνυμο περσινό πρωτότυπο, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε ένα πολύ δυναμικό αμάξωμα, το οποίο θα παραπέμπει περισσότερο σε crossover, παρά σε παραδοσιακό SUV.

Στόχος του νέου μοντέλου είναι να φέρει πολλούς νέους αγοραστές στη φίρμα, σε μια αγορά που αναζητά όλο και περισσότερο τα SUV και crossover οχήματα.

Με τη νέα DBX, αλλά και με την DB11, τις νέες Vantage και Vanquish, την πρώτη ηλεκτρική Rapide-E που θα λανσαριστεί το 2019, αλλά και το επαναλανσάρισμα την ίδια χρονιά της Lagonda ως ένα νέο brand, η Aston Martin θα έχει σε μια 3ετία από σήμερα μια σειρά από νέα μοντέλα στο πορτφόλιό της, ικανά να της προσφέρουν τις αυξημένες πωλήσεις που αναζητά ως μια ανεξάρτητη πολυτελής μάρκα.
TAG