Η Mercedes αποχαιρετά τη CLS με τη νέα Final Edition έκδοση

Η δεύτερη γενιά της Mercedes CLS ολοκληρώνει τον κύκλο της και η γερμανική φίρμα, θέλοντας να καλύψει το κοινό μέχρι την παρουσίαση της επόμενης CLS στα τέλη του 2017, παρουσιάζει τη νέα Final  Edition έκδοση.

Πρόκειται για μια έκδοση που τονίζει περαιτέρω την πολυτέλεια και την εμφάνιση της CLS, η οποία μάλιστα θα είναι διαθέσιμη τόσο στην έκδοση 4θυρου κουπέ, όσο και στη CLS Shooting Brake.

Τι περιλαμβάνει όμως η νέα έκδοση; Αρχικά, συναντούμε το εξωτερικό πακέτο AMG Line με νέα γρίλια σε χρώμιο, πιο σπορ προφυλακτήρες, νέα σπόιλερ, αλλά και διπλές πίσω εξατμίσεις. Υπάρχει επίσης επιλογή για 19 ιντσών μαύρες ζάντες αλουμινίου ή 18 ιντσών σε ασημί χρώμα.

Επιπλέον των παραπάνω οι εκδόσεις Final Edition της CLS περιλαμβάνουν LED φωτιστικά σώματα, ηλιοροφή και φιμέ τζάμια. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα μαύρα δέρματα στα καθίσματα με ανοιχτόχρωμες ραφές, ενώ υπάρχει και τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα και αλουμινένια paddles αλλαγής ταχυτήτων.

Η νέα Mercedes CLS Final Edition ξεκίνησε ήδη τη διάθεσή της. Το κόστος της είναι +8.211 ευρώ, σε σχέση με οποιαδήποτε έκδοση κινητήρα του πολυτελούς μοντέλου. 
TAG