Βελτιωμένη πανέμορφη λευκή BMW M3 με 530 άλογα

Επιθετική εμφάνιση και 530 άλογα για τη νέα βελτιωμένη BMW M3 της DS Automobile, σε συνεργασία με τον Hamann.
Η ελβετική DS Automobile απευθύνεται στη γνωστή εταιρεία βελτιώσεων Hamann, για να εξελίξει μια από τις πιο όμορφες βελτιωτικές προτάσεις που έχουμε δει για τη BMW M3.

Η νέα βελτιωτική πρόταση για τη BMW M3 ξεχωρίζει και για
το λευκό αμάξωμά της, με μαύρη οροφή και πίσω αεροτομή.
Ειδικά για την εξωτερική εμφάνιση της M3, ο Hamann δημιουργεί ένα custom εμπρόσθιο σπόιλερ, νέο πίσω διαχύτη με 4πλες κεντρικές εξατμίσεις, ενώ προσθέτει και τις 21 ιντσών πολυάκτινες ζάντες Anniversary Evo

Αλλαγμένο είναι και το καπό, ενώ υπάρχει και μια νέα πίσω αεροτομή. Στη βελτίωση της αισθητικής συμβάλει και το χαμήλωμα της ανάρτησης.

Η τελική πινελιά, δίνεται από την DS Automobile, η οποία προσθέτει ένα ειδικό λευκό εξωτερικό χρώμα, που καλύπτει όλο το αμάξωμα της M3 εκτός από την μαύρη ανθρακονημάτινη οροφή και την επίσης μαύρη πίσω αεροτομή.

Εκτός όμως από την εμφάνιση, η DS Automobile προσθέτει και την βελτίωση της Hamann για την αύξηση της ισχύος του 3λιτρου 6κύλινδρου biturbo S55 βενζινοκινητήρα της BMW M3. Έτσι, ύστερα από επαναπρογραμματισμό της ECU, ο κινητήρας της BMW M αποκτά 530 άλογα (+99 PS), βελτιώνοντας το χρόνο για το 0-100 χλμ./ώρα στα 4,0 δευτερόλεπτα.
TAG