Νέα BMW M5 Pure Metal Silver Edition σε μόλις 50 μονάδες

Εξαιρετικά περιορισμένη η παραγωγή της νέας έκδοσης της BMW M5, που ξεχωρίζει με το ειδικό ασημί εξωτερικό της χρώμα.
Η BMW παρουσιάζει αποκλειστικά για την αγορά των Η.Π.Α. την περιορισμένης παραγωγής έκδοση Pure Metale Silver Limited Edition της κορυφαίας M5, η οποία ξεχωρίζει με τις εξωτερικές της βελτιώσεις.

Στον κινητήρα, η νέα BMW M5 Pure Metal Silver διαθέτει
την αναβαθμισμένη εκδοχή των 400 ίππων του 4,4 λτ. V8.
Αρχικά, στο αμάξωμα της M5 διακρίνεται το ειδικό ασημί χρώμα Pure Metal Silver, το οποίο κοστίζει 10.000 δολάρια στον κατάλογο BMW Individual. Στο ίδιο χρώμα έρχονται και οι 20άρες ζάντες της BMW M, ενώ υπάρχει νέα εξάτμιση με ανθρακονήματα και μαύρη γρίλια της μάσκας, από τη σειρά M Performance της BMW.

Στο εσωτερικό, η νέα BMW M5 Pure Metal Silver Edition διαθέτει στάνταρ ακριβές γκρι επενδύσεις από δέρμα Merino στο σαλόνι και νέες επενδύσεις από αλουμίνιο. Υπάρχει επίσης και ειδική πλακέτα αρίθμησης, για κάθε ένα εκ των μόλις 50 αυτοκινήτων που θα κατασκευαστούν.

Στον κινητήρα, κάτω από το καπό συναντούμε τον twin-turbo V8 των 4,4 λίτρων της BMW M, ο οποίος αποδίδει 600 άλογα ισχύος και 700 Nm ροπής, 25 ίππους περισσότερους και 22 Nm πιο πολλά σε σχέση με την «απλή» M5, λόγω της προσθήκης του πακέτου Competition. Οι επιδόσεις είναι πιο εκρηκτικές από ποτέ, αφού το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε 3,9 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 305 χλμ./ώρα.
TAG