Δεν υπάρχει πιο «κακιά» Lambo από την Aventador της Liberty Walk!

H LB-700 WorksR είναι ένα πραγματικό «τέρας» εμφάνισης, που βασίζεται πάνω στην κορυφαία Lamborghini Aventador.
Η ιαπωνική Liberty Walk σε συνεργασία με την 01Executive παρουσιάζει μια από τις πιο extreme βελτιώσεις για μοντέλο της Lamborghini, με την κατακόκκινη Aventador του οίκου πραγματικά να μην έχει αντίπαλο.

Στο αμάξωμα διακρίνονται τα τεραστίων διαστάσεων νέα
αεροδυναμικά βοηθήματα, αλλά και οι κατακόκκινες ζάντες.
Το όλο project ονομάζεται LB-700 WorksR και το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζουμε στη μοναδική αυτή Aventador είναι το θηριώδες body kit της Liberty Walk το οποίο περιλαμβάνει ένα τεράστιο εμπρόσθιο σπόιλερ, έξτρα πλαϊνές ποδιές και μεγαλύτερους αεραγωγούς, τονισμένους θόλους για τους τροχούς, πίσω νέο διαχύτη και σταθερή αεροτομή.

Στη βελτίωση της εμφάνισης και των οδικών χαρακτηριστικών
της Aventador, συμβάλει η νέα ανάρτηση της Airrex.
Την όλη εμφάνιση τονίζει επιπλέον το μοναδικό γυαλιστερό κόκκινο χρώμα του αμαξώματος, αλλά και οι επίσης κόκκινες ζάντες της Forgiato, που διαθέτουν ακτίνες κατασκευασμένες από ανθρακονήματα.

Η τελική πινελιά δίνεται από την αερανάρτηση της Airrex, που όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, φέρνει πολύ κοντά στο έδαφος την LB-700 WorksR, ενώ υπάρχει και νέο κιτ εξάτμισης από την iPE με 4 κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις, που φροντίζει να βελτιώσει την απόδοση και τον ήχο.

Στο πεδίο του κινητήρα, η 01Executive και η Liberty Walk υπόσχονται αναβάθμιση για τον V12 των 700 ίππων της Lamborghini Aventador (π.χ. νέο πρόγραμμα, προσθήκη turbo ή κομπρέσσορα κ.ο.κ.), χωρίς όμως να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.
TAG