Με γονίδια STI το νέο Subaru XV Hybrid tS

Πιο σπορ εικόνα αλλά και set-up από το αγωνιστικό τμήμα STI της Subaru, για το νέο XV Hybrid tS.
Η Subaru και το αγωνιστικό της τμήμα «STI» παρουσιάζουν το νέο XV Hybrid tS, το οποίο έρχεται με πιο δυναμική εμφάνιση, αλλά και με πολλές αλλαγές στο στήσιμό του, που του χαρίζουν περισσότερο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

Στο ταμπλό υπάρχει μαύρη επένδυση στην κεντρική κονσόλα,
ενώ διακρίνεται και το λογότυπο «STI» πάνω στο τιμόνι.
Το νέο Subaru XV Hybrid tS ξεχωρίζει εμφανισιακά με τις πορτοκαλί προσθήκες στο εμπρόσθιο σπόιλερ, τις πλαϊνές ποδιές, τις 17 ιντσών ζάντες, αλλά και την πίσω αεροτομή. Υπάρχουν ακόμη, γκρι γρίλια εμπρός, μαύροι καθρέπτες, αλλά και λογότυπα «STI» και «tS».

Με δέρμα και χτυπητές πορτοκαλί αλλά και λευκές αποχρώσεις
έρχεται το σαλόνι του νέου Subaru XV Hybrid tS.
Περνώντας στο εσωτερικό, με την πρώτη ματιά ξεχωρίζει ο πορτοκαλί χρωματισμός στα καθίσματα και το εσωτερικό των θυρών, τα δέρματα με τις πορτοκαλί ραφές, αλλά και η επένδυση της κεντρικής κονσόλας σε μαύρη λάκα πιάνου. Λογότυπα STI είναι και εδώ τοποθετημένα σε διάφορα σημεία, ενώ υπάρχει και αλουμινένια πεταλιέρα.

Εκτός όμως από την εμφάνιση, οι μηχανικοί του τμήματος STI έχουν κάνει αρκετή δουλειά και στην ανάρτηση και το πλαίσιο, προσθέτοντας μπάρα θόλων, αλλά και πιο «σφιχτά» αμορτισέρ-ελατήρια εμπρός και πίσω.

Για την κίνησή του, το Subaru XV Hybrid tS διατηρεί τον 2λιτρο Boxer βενζινοκινητήρα των 150 ίππων, που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα. Η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς, μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT.

Το νέο Subaru XV Hybrid tS θα διατεθεί μόνο στην Ιαπωνία από το ερχόμενο Φθινόπωρο. Η τιμή του έχει οριστεί στα 3.226.400 γεν Ιαπωνίας, δηλαδή στα 28.138 ευρώ.
TAG