Η Toyota Racing Development περιποιείται το πισωκίνητο Toyota GT 86!

Πριν λίγο διάστημα η Toyota μας έδειξε την ανανεωμένη γενιά του πισωκίνητου κουπέ GT 86 και πλέον, η Toyota Racing Development, το επίσημο βελτιωτικό της τμήμα, παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο bodykit για το ιαπωνικό μοντέλο.

Το νέο bodykit χαρίζει στο Toyota GT 86 μια πιο επιθετική εικόνα, ιδίως στο εμπρόσθιο τμήμα με το νέο πολύ δυναμικό σπόιλερ, τα LED φώτα ημέρας και τα νέα πτερύγια μπροστά από τους θόλους των εμπρός τροχών.

Στο πλάι ξεχωρίζει επίσης το νέο σπόιλερ χαμηλά, αλλά και η μαύρη λωρίδα κάτω από τα παράθυρα, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε έναν πολύ πιο δυναμικό προφυλακτήρα με νέο διαχύτη, καινούργιες τετραπλές εξατμίσεις και νέα αεροτομή.

Για τους τροχούς, η TRD εξέλιξε νέες σφυρήλατες ζάντες 18 ιντσών σε χρυσό χρώμα, ενώ υπάρχουν επιπλέον δύο έξτρα επιλογές στις 17 ίντσες.

Μαζί με τα παραπάνω, η TRD προσφέρει και νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση, εμπρόσθια μπάρα θόλων, αλλά και μια σειρά από άλλες επεμβάσεις στο πλαίσιο, που απευθύνονται σε όσους θέλουν το κάτι παραπάνω και σε επίπεδο οδικών και οδηγικών χαρακτηριστικών.
TAG