Μια βελτιωμένη BMW M4 Cabrio για τους λάτρεις του απόλυτου μαύρου

Την εμφάνιση και την αεροδυναμική της BMW M4 Cabrio βελτιώνει η Vorsteiner, σε ένα αρκετά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Για όσους αγαπούν το μαύρο χρώμα, η γνωστή βελτιωτική φίρμα Vorsteiner παρουσιάζει τη δική της πρόταση για τη BMW M4 Cabrio, η οποία προσδίδει ακόμη πιο επιθετική εμφάνιση στο top γερμανικό cabrio.

Πολύ πιο «άγριος» ο νέος διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα,
που συνδυάζεται με τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.
Το κιτ βελτίωσης της Vorsteiner περιλαμβάνει αρχικά ένα νέο εξωτερικό αεοδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα, που αποτελείται από πιο σπορ εμπρόσθιο σπόιλερ και αλλαγμένο διαχύτη με κεντρικά τοποθετημένες 4πλές εξατμίσεις.

Έπειτα, η Vorsteiner προσθέτει τις δικές της σφυρήλατες ζάντες V-FF 104 σε μαύρο carbon χρώμα ώστε να ταιριάζουν με τον εξωτερικό χρωματισμό της M4 Cabrio, σε διάσταση 19 ιντσών.
Η βελτίωση της Vorsteiner δεν αφορά στον 3λιτρο TwinPower
Turbo κινητήρα, που διατηρεί τα -πολλά- 431 άλογα ισχύος.

Το τελικό αποτέλεσμα των παραπάνω βελτιώσεων αν μη τι άλλο τονίζει την εξωτερική εμφάνιση της M4 Cabrio χωρίς όμως να την καθιστά κραυγαλέα και υπερβολική όπως έχουμε δει σε άλλες προτάσεις βελτίωσης.

Ως προς τον κινητήρα από την άλλη, η Vorsteiner δεν «πειράζει» τον 3λιτρο TwinPower Turbo βενζινοκινητήρα της BMW, ο οποίος αποδίδει και πάλι 431 ίππους ισχύος και 550 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί μόνο 4,3 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.
TAG