Αυτό το ειδικά διαμορφωμένο Jeep Wrangler είναι έτοιμο για να επιζήσει από την αποκάλυψη!

Δεν υπάρχει εμπόδιο που δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό το πραγματικά μοναδικό Jeep Wrangler της Luxuria Bespoke.
Σε μια μελλοντική καταστροφή του πλανήτη πολύ λίγα αυτοκίνητα θα είναι χρήσιμα, όμως σίγουρα ένα από αυτά θα είναι αυτό το Jeep Wrangler της αμερικάνικης Luxuria Bespoke, που δείχνει έτοιμο για να πολεμήσει στο πλευρό των πιο ατρόμητων επιζώντων!

Το αμάξωμα του Wrangler έχει διασκευαστεί ώστε να μπορεί
να κινηθεί με ευκολία στα πλέον δύσβατα εδάφη.
Το πραγματικά εντυπωσιακό αυτό όχημα της Luxuria Bespoke βασίζεται πάνω στο 5θυρο Wrangler Unlimited, στο οποίο έχει προστεθεί το bodykit Smittybilt XRC, το οποίο περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω με ειδικούς γάντζους πρόσδεσης, εργάτη και τεράστια μπάρα στο εμπρόσθιο μέρος, νέους πλαϊνούς θόλους για τους τροχούς, αλλά και καινούργιο καπό.

Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 10 εκατοστά,
ενώ έχουν τοποθετηθεί τεραστίων διαστάσεων off road τροχοί.
Παράλληλα, έχουν αφαιρεθεί οι πλαϊνές πόρτες και τοποθετούνται νέες στρατιωτικού τύπου με δίχτυ, ενώ αντίστοιχα έχει αφαιρεθεί η οροφή και έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος ένα δίχτυ συγκράτησης αντικειμένων. Εντυπωσιακή είναι και η snorkel εξάτμιση στο αριστερό τμήμα του εμπρόσθιου μέρους του Wrangler.

Αρκετές αλλαγές έχουν γίνει και στην ανάρτηση του αυτοκινήτου, αφού έχει εγκατασταθεί ένα νέο κιτ της FOX που προσφέρει αύξηση κατά 10 εκατοστά της απόστασης από το έδαφος. Άκρως εντυπωσιακοί είναι και οι τεραστίων διαστάσεων off road τροχοί της Nitto, που αυξάνουν ακόμη περισσότερο την απόσταση από το έδαφος του μοναδικού αυτού Jeep.
Στο εσωτερικό διακρίνονται τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα. Η
πρόσβαση γίνεται με στρατιωτικού τύπου πόρτες με δίχτυ,

Στα περαιτέρω νέα στοιχεία της extreme πρότασης της Luxuria Bespoke περιλαμβάνονται το ματ μαύρο αμάξωμα, οι έξτρα προβολείς στο εμπρόσθιο τμήμα μαζί με τους νέους προβολείς ομίχλης της KC, τα LED πίσω φώτα, αλλά και το πολυτελές μαύρο δέρμα στο εσωτερικό με γκρι ραφές.

Ως προς τον κινητήρα, η Luxuria Bespoke δεν ανακοινώνει κάποια αλλαγή, ωστόσο είναι σίγουρο ότι υπάρχει και η δυνατότητα για βελτίωση των επιδόσεων και της απόδοσης του 3,6 λίτρων V6 βενζινοκινητήρα του.

Σε κάθε περίπτωση, με ή χωρίς βελτίωση του κινητήρα, αυτό το Wrangler παραμένει ένα από τα εντυπωσιακά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και σίγουρα ένα από αυτά που δεν πρόκειται να κωλώσουν σε καμία off road πρόκληση.
TAG