Βελτιωμένη Lamborghini Huracan Spyder από τη Novitec με κομπρέσσορες και 860 άλογα! (+video)

Η γνωστή μας γερμανική Novitec παρουσιάζει μια από τις πλέον extreme βελτιώσεις που έχουμε δει για μοντέλο της Lamborghini, αυξάνοντας την ισχύ της Huracan Spyder στα 860 άλογα και προσφέροντάς της ένα πλήρες εξωτερικό body kit από ανθρακονήματα.

Η αύξηση της ισχύος στον 5,2 λίτρων ατμοσφαιρικό V10 της Huracan Spyder έχει επιτευχθεί με την προσθήκη δύο κομπρέσσορων, αυξάνοντας έτσι την ισχύ της κατά 250 άλογα και 860 συνολικά, αλλά και εκτοξεύοντας τη ροπή της στα 960 Nm, από 560 εργοστασιακά.

Παρότι η πρακτική αυτή με τους κομπρέσσορες της Novitec μπορεί για τους λάτρεις της Lambo και των ατμοσφαιρικών κινητήρων της να μην είναι η αγαπημένη τους, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει εντυπωσιακή βελτίωση στις έτσι κι αλλιώς εκρηκτικές επιδόσεις του αυτοκινήτου.

Μέσα στο παιχνίδι της βελτίωσης πάντως μπαίνει και το ολοκαίνουργιο σύστημα εξάτμισης της Inconel, αλλά και η ακόμη πιο σπορ ανάρτηση, που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χλστ.

Στο αμάξωμα, η Novitec έχει εξελίξει ένα full carbon bodykit, με εμπρόσθιο σπόιλερ, αεραγωγούς στο πίσω καπό, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη και έξτρα σπόιλερ, με όλο το πακέτο να έχει δοκιμαστεί σε αεροδυναμικό τούνελ για να διασφαλιστεί η βελτίωση της αεροδυναμικής της Huracan Spyder.

Νέο design τέλος έχουν και οι τροχοί με 20 ιντσών σφυρήλατες ζάντες εμπρός και 21 ιντσών πίσω, ενώ σε ό,τι αφορά στο χρωματισμό του αμαξώματος, υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας της βελτιωμένης Lamborghini Huracan Spyder ακόμη και με full carbon αμάξωμα, για ακόμη πιο ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση.

Δείτε στο βίντεο την πανέμορφη Lamborghini Huracan Spyder της Novitec.

            
TAG