Νεκροφόρα Maserati Ghibli για να είναι... στιλάτη η τελευταία σας μετακίνηση!

Στιλ και άνεση στο... τελευταίο ταξίδι υπόσχεται να προσφέρει αυτή η πραγματικά μοναδική νεκροφόρα Maserati.
Φαίνεται ότι η φαντασία των κατασκευαστών νεκροφόρων είναι αστείρευτη, αφού αυτές οι νεκροφόρες της ιταλικής Ellena που βασίζονται πάνω στη Maserati Ghibli, έρχονται για να προσδώσουν άλλη αίγλη στο τελευταίο ταξίδι...

Η προσθήκη του χώρου φόρτωσης γίνεται με fiberglass,
ενώ ο πίσω άξονας μεταφέρεται κατά 1 μέτρο πιο πίσω.
Η Maserat G3.0 όπως ονομάζεται η πρόταση της ιταλική Ellena, έχει διατηρήσει το μπροστινό μέρος και μέχρι και τις πίσω πόρτες της Maserati Ghibli, όμως από εκεί και πίσω η σχεδίαση αλλάζει για να δημιουργηθεί το απαραίτητο σχήμα μιας νεκροφόρας.

Η νεκροφόρα Ghibli έχει αυξημένο μήκος κατά 1,6 μέτρα σε
σχέση με την επιβατική έκδοση του μοντέλου της Maserati.
Η διασκευή έχει γίνει από fiberglass και εκτός των μεγάλων φιμέ τζαμιών και της μεγάλης πίσω πόρτας που είναι νέα, διατηρούνται τα πίσω φωτιστικά σώματα της Ghibli, όπως και οι χαρακτηριστικές, τέσσερις απολήξεις για την εξάτμιση.

Από την άλλη, για λόγους που έχουν να κάνουμε με τη σταθερότητα του αυτοκινήτου, ο πίσω άξονας μεταφέρεται 1 μέτρο πιο πίσω, όντας σε θέση να αντέξει το έξτρα βάρος.

Κατά συνέπεια, οι διαστάσεις ξεφεύγουν, αφού το μήκος αυξάνει στα 6,62 μέτρα έναντι σχεδόν 5 μέτρα της Ghibli, με πλάτος 1.945 χλστ. Η εν λόγω νεκροφόρα μπορεί να χωρέσει φέρετρο μήκους 2.350 χλστ. και ύψους 950 χλστ., ενώ το μοτέρ της είναι ο 3λιτρος V6 diesel της Maserati με 250 άλογα ισχύος.

Περαιτέρω στοιχεία επιδόσεων και απόδοσης δεν υπάρχουν, αφού αυτό νομίζουμε ότι είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει όποιον θέλει να αγοράσει αυτές τις μοναδικές νεκροφόρες...
TAG