400 άλογα για τη Mercedes-AMG CLA 45

Η Mercedes τον περασμένο Μάρτιο παρουσίασε την ανανεωμένη γενιά της CLA και πλέον, η γερμανική Schmidt Revolution έρχεται για να προσφέρει ακόμη περισσότερα στην κορυφαία έκδοσή της AMG 45.

Η βελτίωση του 2λιτρου turbo βενζινοκινητήρα της CLA 45 γίνεται με την απλή προσθήκη ενός προγράμματος, το οποίο αυξάνει κατά 19 άλογα την ισχύ του μοτέρ φθάνοντάς την στους 400 ίππους και βελτιώνοντας την απόδοσή του.

Προς το παρόν δεν υπάρχει πληροφόρηση για τις επιδόσεις, ωστόσο δεν αναμένεται να υπάρχει διαφοροποίηση π.χ. στο 0-100 σε σχέση με τα 4,2 δευτερόλεπτα που ανακοινώνει η Mercedes.

Παράλληλα, η Schmidt Revolution προσθέτει και δύο ζευγάρια 19 ιντσών ζαντών αλουμινίου σε μαύρο χρώμα, οι οποίες συνδυάζονται με ελαστικά μεγέθους 235/35.

Την εμφάνιση της κορυφαίας Mercedes CLA τονίζει και η προσθήκη μια διακριτικής αεροτομής στο πίσω μέρος, αλλά και ειδικών ριγών χαμηλά στα πλαϊνά του αυτοκινήτου.

Η τελική πινελιά στη βελτίωση της Mercedes-AMG CLA 45 δίνεται από την τοποθέτηση πιο σπορ ελατηρίων της H&R, τα οποία μειώνουν κατά 25 χιλιοστά την απόσταση από το έδαφος του αυτοκινήτου.
TAG