Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του ανανεωμένου Nissan GT-R Nismo των 600 ίππων

Η ανανεωμένη κορυφαία έκδοση του Nissan GT-R ξεκίνησε τις πωλήσεις της στην Ιαπωνία σε τιμές από 163.400 ευρώ.
Η Nissan ανακοίνωσε το ξεκίνημα των πωλήσεων της ανανεωμένης κορυφαίας έκδοσης του GT-R, με το νέο GT-R Nismo να είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία σε τιμές που ξεκινούν από τα 18.700.200 γεν (163.400 ευρώ).

Το ανανεωμένο GT-R Nismo διατηρεί τα 600 άλογα ισχύος,
συνδυάζοντάς τα με ένα ελαφρώς ανανεωμένο πλαίσιο.
Στην ανανεωμένη γενιά του GT-R Nismo η Nissan έχει προχωρήσει στις ίδιες αισθητικές αλλαγές με αυτές των υπολοίπων GT-R, με το εμπρόσθιο μέρος να φέρει πιο επιθετικό προφυλακτήρα, μεγαλύτερη γρίλια και νέο καπό, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να εμφανίζει μικρότερη παραμόρφωση στις υψηλές στροφές.

Σε σχέση με το «απλό» GT-R το Nismo διαθέτει περιμετρικά
σπόιλερ, μεγάλη αεροτομή και άλλες ζάντες στους τροχούς.
Στον κινητήρα, παραμένει ο 3,8 λίτρων V6 με τα διπλά τούρμπο και τους 600 ίππους, έναντι 570 στις «απλές» εκδόσεις του GT-R. Το μοτέρ αυτό συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο, διπλού συμπλέκτη κιβώτιο.

Αλλαγές έχουμε στο πλαίσιο, τα αμορτισέρ, τα ελατήρια και τις αντιστρεπτικές, που βελτιώνουν περαιτέρω τα οδικά και οδηγικά του χαρακτηριστικά, ενώ στο εσωτερικό συναντούμε ένα επανασχεδιασμένο ταμπλό και τιμόνι από αλκαντάρα.

Παράλληλα με το λανσάρισμα του ανανεωμένου GT-R Nismo, η Nissan δημιούργησε και μια έκδοση του στάνταρ GT-R με την ανάρτηση και τις ρυθμίσεις του Nismo για την Ιαπωνία, η οποία κοστίζει 13.699.800 γεν (120.200 ευρώ).
TAG