Η βελτιωμένη Porsche 911 Stinger GTR είναι απλά φανταστική!

Άκρως επιθετική εμφάνιση για τη νέα Porsche 911 Stinger GTR, που παρουσιάζει η ρώσικη TopCar.
Η ρώσικη βελτιωτική φίρμα TopCar παρουσιάζει τη νέα πρόταση βελτίωσης για την Porsche 911, με την 911 Stinger GTR να έρχεται για να προσφέρει πιο επιθετικά χαρακτηριστικά στην ανανεωμένη γενιά της 911.

Η 911 της TopCar διαθέτει ένα πλήρες αεροδυναμικό πακέτο,
που περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, σπόιλερ, καπό κ.λπ.
Η νέα πρόταση βελτίωσης της TopCar θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας στις 24 Αυγούστου, όπου και θα ανακοινωθούν και οι επίσημες λεπτομέρειες του μοντέλου της ρώσικης φίρμας.

Εκτός της εμφάνισης, η TopCar προσφέρει βελτίωση και στην
ανάρτηση, ενώ αναμένεται και αύξηση της ισχύος του μοτέρ.
Σε ό,τι αφορά στην εξωτερική εμφάνιση της 911 Stinger GTR, η TopCar έχει προσθέσει ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει εμπρόσθιο σπόιλερ, διαφοροποιημένο καπό, νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, φουσκωμένους θόλους τροχών, πίσω διαχύτη, νέους πίσω αεραγωγούς, αλλά και καινούργια αεροτομή.

Στη συνέχεια, η πρόταση της ρώσικης φίρμας περιλαμβάνει και νέους τροχούς με ζάντες της ADV.1, φιμέ τζάμια, αλλά και νέα χαμηλωμένη ανάρτηση. Αλλαγές αναμένουμε και στο εσωτερικό της 911.

Είναι δεδομένο επίσης ότι θα υπάρχει και αύξηση στην απόδοση της Porsche 911 Turbo S πάνω στην οποία βασίζεται η Stinger, αφού στο προ-ανανέωσης μοντέλο είχαμε 60 άλογα πάνω σε σχέση με το εργοστάσιο (620 άλογα), με αντίστοιχη βελτίωση και των επιδόσεων (0-100 χλμ./ώρα σε κάτω από 3,0 δλ.).

Σε κάθε περίπτωση περισσότερα για την νέα Porsche 911 Stinger GTR θα γνωρίζουμε κατά την επίσημη πρώτη της άκρως ενδιαφέρουσας αυτής βελτιωμένης 911 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας.
TAG