Έρχεται το νέο 4X4 της Lada!

Την πρώτη φωτογραφία του νέου της 4X4 με την ονομασία XCODE, έδωσε στη δημοσιότητα η Lada.
Η Lada έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα-σκίτσο του νέου της SUV με την ονομασία «XCODE», το οποίο θα παρουσιαστεί σε πρωτότυπη μορφή στον επικείμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας στις 24 Αυγούστου.

Το νέο μοντέλο της Lada φαίνεται ότι θα έχει μια αρκετά μοντέρνα σχεδίαση που θα παραπέμπει και σε crossover οχήματα, με χαρακτηριστικό το πλαϊνό «X» που σχηματίζεται από τα νεύρα του αμαξώματος, όπως ακριβός συμβαίνει και με το μικρό crossover XRAY της εταιρείας.

Επιπλέον των παραπάνω, το πρωτότυπο θα είναι 5θυρο, θα έχει διαφορετικού χρώματος οροφή, ενώ θα προβάλει και τον off road χαρακτήρα του με στοιχεία όπως οι «ποδιές» στους προφυλακτήρες και η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από τη Ρωσία, το νέο Lada XCODE θα τοποθετηθεί από πλευράς διαστάσεων στη μικρομεσαία κατηγορία των SUV, θα είναι τετρακίνητο, ενώ για την κίνησή του αναμένεται να υπάρχει ο ατμοσφαιρικός 1.800άρης βενζινοκινητήρας των 122 ίππων της εταιρείας.

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε μέχρι και την επίσημη αποκάλυψή του την ερχόμενη εβδομάδα.
TAG