Δύο μοναδικές Rolls-Royce για το ιταλικό θέρετρο Porto Cervo

Εμπνευσμένη από τα χρώματα του σούρουπου στο Porto Cervo είναι η νέα ειδική έκδοση της Rolls-Royce Wraith.
Η Rolls-Royce παρουσίασε στο Rolls-Royce Summer Studio στο Porto Cervo δύο μοναδικές ειδικές εκδόσεις των Wraith και Dawn, που εμπνέονται από τα χρώματα και την ατμόσφαιρα του ιταλικού θέρετρου.

Για την Dawn, η Rolls-Royce έδωσε έμφαση στο πράσινο,
που συνδυάζεται με ανοιχτόχρωμα δέρματα στο εσωτερικό.
Η πρώτη από τις δύο ειδικές Rolls, η Wraith, εμπνέεται από το σούρουπο στο Porto Cervo και ξεχωρίζει με το δύο τόνων ασημί αμάξωμά της, που συνδυάζεται με φωτιζόμενο αγαλματίδιο «Spirit of Ecstasy» μπροστά στο καπό. Εσωτερικά, υπάρχουν πανάκριβα δέρματα σε μωβ χρωματισμό, μαζί με άλλα ακριβά υλικά σε μαύρο και μπλε.

Στην κάμπριο Dawn, η Rolls-Royce έχει προσθέσει ένα ειδικό πράσινο εξωτερικό χρώμα, που συνδυάζεται με ένα αντίστοιχα πράσινο εσωτερικό με ανοιχτόχρωμα δέρματα και επενδύσεις από το πιο ακριβό ξύλο Teak. Η πολυτέλεια ενισχύεται περαιτέρω με την παρουσία σμαραγδιών και μαργαριταριών, τα οποία έχουν σμιλευτεί στο σχήμα του εμβλήματος του Porto Cervo.

Σαν μια τελική πινελιά, η Rolls-Royce έφερε στο Porto Cervo τον Λονδρέζο tattoo-artist Mo Coppoletta, ο οποίος ζωγράφισε πάνω στα προσκέφαλα των δύο ειδικών εκδόσεων των μοντέλων της βρετανικής φίρμας.
TAG