Κινέζικο 6Χ6 Jeep Wrangler είναι έτοιμο για πόλεμο!

Μια κινέζικη εταιρεία με την χαρακτηριστική ονομασία «G.Patton» παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της πόλης Chengdu μια 6Χ6 εκδοχή του Jeep Wrangler, με αγριεμένη εμφάνιση και κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες.

Το Wrangler της κινέζικης φίρμας ονομάζεται «Tomahawk» και σίγουρα δεν μοιάζει με κανένα άλλο Jeep που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Για τη δημιουργία του, οι μηχανικοί και τεχνικοί της G.Patton βασίστηκαν πάνω στο 4πορτο Wrangler Unlimited, από το οποίο έκοψαν το αμάξωμα από την τρίτη κολώνα και πίσω, τοποθετώντας μια κλειστή καρότσα pick-up, αλλά και έναν έξτρα άξονα. Ύστερα από αυτές τις αλλαγές, το μήκος του Wrangler αυξήθηκε στα 4,6 μέτρα.

Στη συνέχεια, τοποθέτησαν έναν νέο υπερσυμπιεστή της RIPP στον 3,6 λίτρων V6 Pentastar κινητήρα του Wrangler, χωρίς πάντως προς το παρόν να ανακοινώσουν νούμερα απόδοσης και επιδόσεων.

Για να προσδώσουν ακόμη περισσότερες off road ικανότητες, οι άνθρωποι της G.Patton εφοδίασαν το Tomahawk με μια νέα εκτός δρόμου ανάρτηση με υδραυλικά αμορτισέρ, που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 6,3 εκατοστά, ενώ επιπλέον αύξηση δίνουν τα 35 ιντσών Mickey Thompson εκτός δρόμου ελαστικά, με 17 ιντσών ζάντες.

Στο αμάξωμα, έχουμε ένα νέο καπό, καινούργια μάσκα, off road εμπρόσθιο προφυλακτήρα με ενσωματωμένο «εργάτη», LED μπάρα φώτων στην οροφή και ειδική σχάρα μεταφοράς αποσκευών/εξοπλισμού, αλλά και νέα φτερά για τους τροχούς, με πλαϊνά σκαλοπάτια και ενισχυμένο πίσω προφυλακτήρα.

Οι αλλαγές ολοκληρώνονται στο εσωτερικό, το οποίο έχει ντυθεί με πορτοκαλί δέρματα και νέες πολυθρόνες, ώστε να χαρίσει και μια πολυτελή διάσταση στο πολύ ενδιαφέρον αυτό Wrangler.
TAG