Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Βελτιώσεις για τα smart από τη Lorinser με περισσότερη δύναμη και πιο «άγρια» εμφάνιση

Στα 114 άλογα αυξάνει την ισχύ του 0,9 turbo κινητήρα του smart η Lorinser, ενισχύοντας και την εμφάνισή του.
Η γερμανική Lorinser παρουσιάζει τα νέα της βελτιωτικά πακέτα για το smart fortwo και το forfour, με αύξηση στην ισχύ του 0,9 turbo κινητήρα, αλλά και ενίσχυση της εξωτερικής τους εμφάνισης.

Με τον βελτιωμένο κινητήρα κάτω από το καπό του, το smart
προσφέρει πιο γρήγορες επιδόσεις σε σχέση με το εργοστάσιο.
Στο πεδίο του κινητήρα, ύστερα από επαναπρογραμματισμό στον «εγκέφαλο», ο 0,9 turbo βενζινοκινητήρας των 90 ίππων αποδίδει 24 παραπάνω άλογα ισχύος (114 στις 5.400 στροφές) και 45 extra Nm ροπής (180 Nm στις 2.148 στροφές).

Εκτός του κινητήρα, η Lorinser «πειράζει» και την εμφάνιση
του smart, χαρίζοντάς του μια πιο σπορ παρουσία.
Στο πεδίο των επιδόσεων, για το smart fortwo αυξάνεται κατά 13 χλμ./ώρα η τελική του ταχύτητα αγγίζοντας τα 168 χλμ./ώρα, ενώ στο 4θέσιο forfour η τελική του ταχύτητα φθάνει τα 184 χλμ./ώρα (+19 χλμ./ώρα). Το κόστος του προγράμματος είναι 990 ευρώ.

Εκτός τώρα από τον κινητήρα, η Lorinser προσφέρει και ένα πλήρες πακέτο αισθητικής βελτίωσης για το smart fortwo, με νέες σκουρόχρωμες 17 ιντσών ματ ζάντες αλουμινίου, καινούργια σπόιλερ για τους προφυλακτήρες και τα πλαϊνά, σπορ εξάτμιση με διπλή κεντρική απόληξη, αλλά και ανάρτηση που χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος.

Αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό του smart, με νέα αλουμινένια πεντάλ, δερμάτινο επιλογέα χειρόφρενου, νέα πατάκια, μεταλλικό footrest και λογότυπα της Lorinser.