Φοβερό VW Beetle του 1967 σε άψογη κατάσταση και με μόνο 10.000 χλμ.! (+video)

Το VW Beetle, το περίφημο «σκαθάρι», είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην ιστορία του αυτοκίνητου που έμεινε στην παραγωγή για 65 ολόκληρα χρόνια και αυτοκίνητα σαν και αυτό το Beetle του 1967 που πωλείται στο eBay με μόνο 10.000 χλμ., είναι πραγματικά μοναδικά!

Το Beetle της αγγελίας έχει κατασκευαστεί το 1967 και βρίσκεται στο Σεντ Λούις του Μιζούρι στις Η.Π.Α. όντας σε πραγματικά άψογη κατάσταση, με το οδόμετρό του να αναγράφει μόλις 6.438 μίλια (10.360 χλμ.).

Σύμφωνα με την περιγραφή της αγγελίας, το εν λόγω Beetle είναι εφοδιασμένο με τον 1.500άρη βενζινοκινητήρα με μονό καρμπυρατέρ της Solex και ισχύ 53 ίππων στις 4.200 σ.α.λ., ο οποίος συνδυάζεται με 4τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Το εξωτερικό του χρώμα είναι το Yukon Yellow, που συνδυάζεται με όλα τα αυθεντικά χρωμιωμένα μέρη στους προφυλακτήρες, τα πλαϊνά, τους καθρέπτες κ.ο.κ., ενώ υπάρχουν οι κλασικοί τροχοί των 15 ιντσών, αλλά και σχάρα οροφής από μέταλλο και ξύλο.

Όπως αναφέρεται πάντα στην αγγελία, πολύ πρόσφατα έχουν αλλαχτεί τα φρένα, το χειρόφρενο, τα αμορτισέρ και άλλα αναλώσιμα, ενώ και το εσωτερικό όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, βρίσκεται σε άψογη κατάσταση.

Το μοναδικό αυτό VW Beetle θα πωλείται στο eBay μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή. Ήδη, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχει συγκεντρώσει 28 προσφορές και η τιμή του έχει φθάσει στα 10.763 ευρώ.

Δείτε το βίντεο του μοναδικού αυτού VW Beetle.

      
TAG