Νέο Audi TT S line competition: Η Audi «αγριεύει» το ΤΤ!

Θέλοντας να προσδώσει μια πιο σπορ εμφάνιση, αλλά και πιο σπορτίφ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά στο Audi TT, η γερμανική φίρμα παρουσιάζει τη νέα ειδική έκδοση TT S line competition.

Το νέο Audi TT S line competition συνδυάζεται τόσο με το κουπέ, όσο και με το ρόουντστερ αμάξωμα, ενώ είναι διαθέσιμο και στη δικίνητη, αλλά και στην τετρακίνητη έκδοση quattro του γερμανικού κουπέ.

Στο αμάξωμα, η νέα έκδοση του TT φέρνει μια σειρά από αισθητικές αλλαγές που τονίζουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου, όπως είναι η μαύρη γυαλιστερή γρίλια της μάσκας, τα μαύρα καπάκια καθρεπτών, ο επίσης μαύρος πίσω διαχύτης, αλλά και η χαρακτηριστική σταθερή αεροτομή πάνω στην πίσω πόρτα.

Στην όλη ενίσχυση της εμφάνισης του TT S line competition περιλαμβάνονται και οι 19 ιντσών μαύρες ή μαύρες/ασημί ζάντες με ελαστικά μεγέθους 345/35, αλλά και οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Η Audi έχει επίσης εφοδιάσει το νέο TT S line competition με πιο σπορ ανάρτηση, η οποία μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 10 χλστ., ενώ στάνταρ είναι φυσικά το σύστημα drive select με προεπιλεγμένα set-up οδήγησης.

Στο εσωτερικό, η νέα έκδοση του TT έρχεται με σπορ καθίσματα σε μαύρο δέρμα και αλκαντάρα ή μαύρο Nappa δέρμα και γκρι ραφές, ενώ υπάρχει σπορ τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα και πατάκια, μαζί με πίνακα οργάνων από το πιο ισχυρό Audi TTS.

Η Audi συνδυάζει επίσης τη νέα έκδοση αποκλειστικά με τον 2λιτρο TFSI βενζινοκινητήρα των 230 ίππων ισχύος και 370 Nm ροπής, ο οποίος μπορεί να παραγγελθεί με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή το αυτόματο S tronic.

Οι τιμές του νέου Audi TT S line competition έχουν ήδη ανακοινωθεί, και στη Γερμανία το κουπέ μοντέλο ξεκινά από τα 41.940 ευρώ, ενώ το ρόουντστερ από τα 44.340 ευρώ. Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν στα τέλη του έτους.
TAG