Carbon και κρύσταλλα Swarovski για τη Mercedes GLS (+video)

Η GLS είναι το μεγαλύτερο SUV της Mercedes και η Larte Design φροντίζει να της προσδώσει ακόμη περισσότερη πολυτέλεια, προσθέτοντας στο αμάξωμά της άφθονα ανθρακονήματα, αλλά ακόμη και κρύσταλλα Swarovski.

Η δημιουργία της Larte Design ονομάζεται «Black Crystal» και παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας, όπου η βελτιωμένη GLS δέσποζε στο χώρο της εταιρείας.

Το νέο bodykit για τη GLS έρχεται λοιπόν με καινούργιους προφυλακτήρες, νέες πλαϊνές ποδιές με σκαλοπάτια, αλλά και πιο «φουσκωμένους» θόλους για τους τροχούς. Σε όλα τα τμήματα έχουν χρησιμοποιηθεί ανθρακονήματα.

Παράλληλα, η Larte Design έχει επανασχεδιάσει την εμπρόσθια γρίλια και έχει τοποθετήσει και δύο κρύσταλλα Swarovski στο αμάξωμα. Άκρως επιθετικό είναι το πίσω τμήμα, με τετραπλές εξατμίσεις μέσα στον νέο διαχύτη, αλλά και καινούργια αεροτομή.

Στο πεδίο του κινητήρα, η βελτιωτική φίρμα αυξάνει ελαφρώς τη δύναμη και τη ροπή του 3λιτρου V6 diesel της Mercedes, από τα 255 άλογα και 620 Nm, στα 290 άλογα και 691 Nm αντίστοιχα, βελτιώνοντας ελαφρώς και τις επιδόσεις.

Δείτε το βίντεο της Mercedes GLS Black Crystal από την Έκθεση της Μόσχας.

       
TAG