Έρχεται στις 25 του μήνα το πρώτο pick-up της Mercedes!

Η Mercedes θα μας αποκαλύψει και επίσημα το πρώτο pick-up της την ερχόμενη εβδομάδα στις 25 του μήνα, αλλάζοντας τα δεδομένα στην κατηγορία, αφού το αυτοκίνητο θα είναι το πρώτο πολυτελές pick-up στην ιστορία.

Το pick-up της Mercedes θα παρουσιαστεί σε πρωτότυπη μορφή σε 4 ημέρες από σήμερα, όμως αναμένεται το πρωτότυπο να μην διαφέρει αρκετά από το μοντέλο παραγωγής που θα δούμε μέσα στο 2017.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό ποιο θα είναι το όνομα του μοντέλου, με πιο πιθανά τα «GLT» ή «X-Class».

Αυτό που γνωρίζουμε όμως, είναι ότι το pick-up της Mercedes θα έχει πολλά κοινά σημεία με το Nissan Navara και το Renault Alaskan, ως συνέπεια της συνεργασίας μεταξύ της Daimler και της Nissan-Renault, εξ ου και θα κατασκευάζεται στο ίδιο εργοστάσιο με το Navara.

Με το Navara θα μοιράζεται επίσης το ίδιο πλαίσιο και ανάρτηση, θα έχει όμως μια πιο πολυτελή εμφάνιση, καλύτερα επίπεδα ηχομόνωσης και θορύβου στην καμπίνα, ενώ νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγω ότι αντί για τον 2,3 λίτρων diesel του Navara, το μοτέρ του θα είναι ένας 3λιτρος V6 πετρελαιοκινητήρας.

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα από τη Mercedes.
TAG