Βελτιωμένο Honda Civic Coupe με carbon bodykit και πιο «άγρια» εμφάνιση!

Στην επικείμενη Έκθεση Βελτιώσεων SEMA που θα ανοίξει τις πύλες της την προσεχή Τρίτη στο Λας Βέγκας, η MAD Industries παρουσιάζει τη νέα της πρόταση βελτίωσης για το Honda Civic Coupe, που του χαρίζει μια πιο επιθετική παρουσία.

Η πρόταση βελτίωσης της MAD Industries επικεντρώνεται στην αναβάθμιση της εικόνας του Honda Civic Coupe, εξ ου και χρησιμοποιεί ένα χειροποίητο carbon bodykit από την Carbon 2 Carbon.

Το bodykit αυτό αποτελείται από εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη, νέα ένθετα πίσω προφυλακτήρα, σταθερή αεροτομή και μονή απόληξη εξάτμισης, τοποθετημένη στο κέντρο του προφυλακτήρα.

Παράλληλα, το Civic Cooupe έχει βαφτεί σε ένα ειδικό μπλε (Aegean Blue) της BASF, που συνδυάζεται με μαύρα αυτοκόλλητα στα πλαϊνά και το καπό, αλλά και μαύρο χρωματισμό για όλες τις carbon προσθήκες.

Επίσης, σε μαύρο χρώμα έρχεται η εμπρόσθια γρίλια, τα φλας και τα πίσω φώτα του βελτιωμένου Civic, ενώ αντίστοιχης απόχρωσης είναι και οι 19 ιντσών σφυρήλατες ζάντες QLB.

Στο εσωτερικό, συνεχίζεται και εδώ ο μαύρος-μπλε συνδυασμός, με μπλε επενδύσεις σε διάφορα τμήματα που σπάνε τη μονοτονία του μαύρου, αλλά και μπλε ραφές στα καθίσματα, που έχουν επενδυθεί με σουέντ και δέρμα.

Στο πεδίο του κινητήρα, η MAD Industries δεν ανακοινώνει κάποιου είδους βελτίωση, ούτε το εάν το Civic Coupe φορά τον 1.500άρη turbo των 174 ίππων ή τον 2λιτρο ατμοσφαιρικό των 158 ίππων με τους οποίους διατίθεται στις Η.Π.Α.

Ωστόσο, η αμερικάνικη βελτιωτική φίρμα ανακοινώνει ότι το Honda Civic Coupe που θα δείξει στη SEMA είναι εφοδιασμένο με το σετ ελατηρίων Eibach Pro, που μειώνει την απόσταση από το έδαφος και βελτιώνει το κράτημα.
TAG