Βελτιωμένη Lamborghini Huracan με 1.088 άλογα είναι ένας πύραυλος εδάφους! (+video)

Σχεδόν διπλάσια δύναμη χαρίζει στη Lamborghini Huracan η βελτιωτική DMC, φθάνοντας την απόδοσή της στα 1.088 άλογα και προσφέροντας στο ιταλικό supercar τρομακτικές επιδόσεις.

Η βελτιωτική πρόταση της DMC ονομάζεται «LP1088 E-GT Spyder» και πραγματικά προσφέρει ό,τι πιο extreme υπάρχει αυτή τη στιγμή σε απόδοση και επιδόσεις, ύστερα από την προσθήκη δύο μεγάλων νέων τουρμπίνων στον V10 βενζινοκινητήρα της Huracan.

Το τελικό αποτέλεσμα μας δίνει 1.088 άλογα ισχύος και 1.000 Nm ροπής, από 610 άλογα και 560 Nm που αποδίδει το μοτέρ αυτό από το εργοστάσιο, διπλασιάζοντας ουσιαστικά την απόδοσή του.

Ακόμη πιο εντυπωσιακές ωστόσο είναι οι επιδόσεις, αφού το 0-100 χλμ./ώρα από 3,4 δευτερόλεπτα που απαιτεί εργοστασιακά, μετά τις βελτιώσεις μειώνεται μόλις στα 2,69 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αυξάνεται στα 345 χλμ./ώρα.

Επιπλέον των παραπάνω. η DMC χαρίζει στον πύραυλό της και ένα πλήρες εξωτερικό bodykit από ανθρακονήματα, που αποτελείται από εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη, αλλά και μια τεραστίων διαστάσεων ρυθμιζόμενη αεροτομή (σε τρεις γωνίες), που παραπέμπει σε αυτή της Countach του παρελθόντος.

Πλήρως αλλαγμένο είναι και το εσωτερικό, αφού η βελτιωτική φίρμα δίνει μια μεγάλη λίστα αναβαθμίσεων, ενώ οι αλλαγές της DMC συμπληρώνονται και από ένα νέο σετ σφυρήλατων ζαντών αλουμινίου σε μαύρη απόχρωση.

Δείτε το βίντεο για την Huracan των 1.088 ίππων (αν και θα θέλαμε να λείπει η μουσική...).

       
TAG