Νέα BMW Σειρά 7 Rose Quartz με περισσότερη πολυτέλεια

Ειδικά και μόνο για τους πελάτες της ιαπωνικής αγοράς, η BMW δημιουργεί τη νέα έκδοση Rose Quartz για την κορυφαία BMW Σειρά 7, τονίζοντας τον πολυτελή χαρακτήρα του top μοντέλου της.

Η νέα BMW Σειρά 7 Rose Quartz ξεχωρίζει αρχικά με το ομώνυμο ροζ χρώμα της, το οποίο συνδυάζεται με ειδικής σχεδίασης 20 ιντσών τροχούς, που δίνουν στην «7άρα» μια πιο εντυπωσιακή εικόνα.

Στην καμπίνα, υπάρχουν λευκά δέρματα Merino, που συνδυάζονται με αλκαντάρα στην οροφή, αλλά και μαύρες ξύλινες επενδύσεις με κόκκινες ενθέσεις, μαζί με δερμάτινο-ξύλινο τιμόνι. Διευρυμένος είναι και ο εξοπλισμός, με μασάζ για τα καθίσματα, πανοραμική οροφή και μια σειρά από άλλα καλούδια.

Στο πεδίο του κινητήρα, η BMW Σειρά 7 Rose Quartz διαθέτει τον 4,4 λίτρων V8 βενζινοκινητήρα των 450 ίππων και 650 Nm ροπής της 750Li και βασίζεται πάνω στο μοντέλο με το μακρύ μεταξόνιο.

Η παρουσίαση της νέας έκδοσης της Σειρά 7 θα γίνει στο ακριβό ξενοδοχείο Ritz-Carlton της Οζάκα στις 2 Νοεμβρίου και η τιμή της είναι 20,19 εκατ. γεν (177.672 ευρώ). 
TAG