Η Lexus παρουσιάζει την πιο σπορ έκδοση του turbo RX

Μετά τα Lexus RX 450h και RX 350, η Lexus παρουσιάζει την πιο σπορ έκδοση με την ονομασία «F Sport» και για το turbo RX 200t, τονίζοντας τον σπορτίφ του χαρακτήρα.

Το Lexus RX 200t διαθέτει έναν 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα με 238 ίππους ισχύος και 350 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς.

Με το νέο F Sport πακέτο, το μεγάλο ιαπωνικό SUV με τον turbo κινητήρα, αποκτά και μια πιο σπορ υπόσταση, αφού το πακέτο περιλαμβάνει πιο δυναμικούς προφυλακτήρες, νέα εμπρόσθια γρίλια, 20 ιντσών ζάντες σε σκούρο χρώμα, αλλά και ασημί ράγες οροφής.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα σπορ πεντάλ, τα μαύρα δέρματα στο σαλόνι με δερμάτινο τιμόνι, αλλά και το σύστημα πλοήγησης με Navi και ηχοσύστημα της κορυφαίας Mark Levinson, που συνδυάζεται με 12,3 ιντσών οθόνη.

Για να τονίσει και τα σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά του RX 200t, η Lexus προσθέτει με το πακέτο και την σπορ ρυθμιζόμενη ανάρτησή της, συμπληρώνοντας ιδανικά την αισθητική αναβάθμιση του μοντέλου.
TAG