Βελτιωμένο Nissan GT-R με εκπληκτικό carbon bodykit! (+video)

Το GT-R είναι ένα από τα αγαπημένα μας supercars και η ιαπωνική Skipper Tuning φροντίζει ώστε να το κάνει ακόμη πιο μοναδικό, δημιουργώντας ένα body kit από ανθρακονήματα που του χαρίζουν μια πιο επιθετική εμφάνιση.

Αρχικά, η ιαπωνική βελτιωτική εταιρεία τοποθετεί μια πλήρη αερανάρτηση, που φροντίζει ώστε να μειώσει ακόμη περισσότερο την απόσταση από το έδαφος του μοντέλου της Nissan.

Στη συνέχεια, στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος έχει ενσωματωθεί ένα νέο σπόιλερ χαμηλά στον προφυλακτήρα, ειδικά σχεδιασμένο για να βελτιώνει αεροδυναμικά το GT-R, το οποίο συνδυάζεται και με πλαϊνά σπόιλερ, αλλά και με νέο πίσω διαχύτη.

Επιπλέον αυτών, προς χάριν πάντα της αεροδυναμικής η Skipper φροντίζει να προσφέρει στο GT-R ένα 100% επίπεδο κάτω τμήμα, ενώ υπάρχουν και νέοι αεραγωγοί στα «φουσκωμένα» φτερά εμπρός-πίσω.

Φυσικά, στο πίσω τμήμα του βελτιωμένου GT-R βγάζει μάτι η τεραστίων διαστάσεων αεροτομή, η οποία φτιάχνεται όπως και όλα τα παραπάνω τμήματα αποκλειστικά από ελαφριά -και πανάκριβα- ανθρακονήματα.

Οι τελικές πινελιές βελτίωσης περιλαμβάνουν την προσθήκη των τροχών VFS1 της γνωστής μας Vossen σε διάσταση 20 ιντσών, αλλά και ειδικού σχεδίου LED εμπρόσθιων προβολέων.

Δείτε το βίντεο με το βελτιωμένο Nissan GT-R της Skipper Tuning.

       
TAG