Με πάνω από 600 άλογα η νέα BMW M8!



Η BMW ετοιμάζει όχι μόνο τη νέα Σειρά 8, αλλά και το κορυφαίο κουπέ της όλων των εποχών, με τη νέα BMW M8 να έρχεται για να προσφέρει αστείρευτη δύναμη και εκρηκτικές επιδόσεις, σε συνδυασμό με κορυφαία πολυτέλεια.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η BMW βρίσκεται σε φάση εξέλιξης της νέας Σειρά 8, προετοιμάζοντάς την για το λανσάρισμα του 2019 με γκάμα κινητήρων στα 3,0 λίτρα-6κύλινδρος για την 840i, αλλά και στα 4λίτρα-V8 για τη νέα BMW M850i.

Όμως, η γκάμα του νέου top κουπέ της BMW δεν θα σταματήσει εκεί, αφού σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το εξωτερικό, η νέα «8άρα» θα αποκτήσει και μια ολοκαίνουργια top έκδοση που θα ονομαστεί «M8».

Όπως είναι κατανοητό μόνο από την ονομασία, η νέα BMW M8 θα εξελιχθεί ειδικά από το τμήμα BMW M της βαυαρικής φίρμας, προσφέροντας κορυφαία απόδοση και επιδόσεις. Έτσι, αναμένεται η ισχύς της να ξεπεράσει τους 600 ίππους, ενώ όλη αυτή η δύναμη θα μεταφέρεται και στους 4 τροχούς του αυτοκινήτου.

Μάλιστα, η ρύθμιση της λειτουργίας της τετρακίνησης αναμένεται να έχει έναν «πισωκίνητο» προσανατολισμό, κάτι που σημαίνει ότι κυρίως η M8 θα είναι πισωκίνητη, με το σύστημα να στέλνει και μπροστά δύναμη μόνο όταν απαιτείται.

Περισσότερα για τη νέα κορυφαία Σειρά 8 θα έχουμε τα αμέσως επόμενα χρόνια, όταν και η BMW μας δώσει επίσημα στοιχεία για το νέο super μοντέλο της.

Πηγή: Autocar
TAG